- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Το γυμνό είναι φυσιολογικό» και επιστρέφει στο Playboy (εικόνες)
«Ήταν λάθος», παραδέχεται ο γιος του Χιου Χέφνερ, ή μήπως φταίνε οι πωλήσεις;
Το περιοδικό Playboy ανακοίνωσε ότι επαναφέρει το γυμνό στις σελίδες του, ανακαλώντας την απόφαση που ελήφθη το περασμένο έτος για την κατάργησή του. Η ιστορική απόφαση φέρει την «υπογραφή» του διευθύνοντα συμβούλου του δημιουργικού τμήματος του περιοδικού, Κούπερ Χέφνερ, του υιού του θρυλικού εκδότη και ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ. «Ήταν λάθος» η απόφαση να βγάλουμε τα γυμνά μοντέλα από το περιοδικό, έγραψε στο Twitter ο Κούπερ Χέφνερ και πρόσθεσε, «σήμερα ανακτούμε την ταυτότητά μας, ανακαλύπτουμε ξανά ποιοι είμαστε».
Το αμερικανικό περιοδικό προωθεί, μάλιστα, το τεύχος του Μαρτίου-Απριλίου με την playmate του μήνα, Ελίζαμπεθ Έλαμ, να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο και με το χάσταγκ #NakedIsNormal (σ.σ. το γυμνό είναι φυσιολογικό).
Κάποιοι χρήστες στα social media έσπευσαν να χαιρετήσουν τη μεταστροφή του περιοδικού, ενώ άλλοι απέδωσαν την κίνηση στις χαμηλές πωλήσεις του. «Δεν είναι καλό το ό,τι παραμένει τόσο εύκολα προσιτό στο κοινό το πορνό», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.
«Θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί πως ο τρόπος με τον οποίο το περιοδικό παρουσίαζε το γυμνό ήταν ξεπερασμένος, αλλά ήταν λάθος να το καταργήσουμε εντελώς. Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα το γυμνό, γιατί το γυμνό δεν είναι πρόβλημα, σχολίασε τη Δευτέρα ο 25χρονος Κούπερ Χέφνερ.
Ο καθηγητής Δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο του Μισούρι, Σαμίρ Χουσνί, υποστήριξε ότι η απαγόρευση του γυμνού στο Playboy αποξένωσε και απομάκρυνε το αναγνωστικό κοινό από το περιοδικό. «Το Playboy χωρίς γυμνό είναι κάτι το οξύμωρο», δήλωσε ο καθηγητής στο πρακτορείο Associated Press. «Το περιοδικό ακόμη αναζητεί τρόπους για να προσεγγίσει το νεανικό κοινό σε μια ψηφιακή εποχή, όπου το γυμνό είναι μια κοινοτοπία», συμπλήρωσε ο Σαμίρ Χουσνί.
Το Playboy κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1953 και κατήργησε το γυμνό από τις σελίδες το Μάρτιο του 2016.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ευρήματα επιστημονικής έρευνας για τη σεξουαλικότητα στη Γαλλία
Μεγάλο ποσοστό εφήβων ή ακόμα και μεγαλύτερων ατόμων είτε δεν τα χρησιμοποιούν καθόλου είτε τα χρησιμοποιούν λανθασμένα. Έτσι, πολλοί μολύνονται και δυστυχώς... το πάθημα δεν γίνεται πάντα μάθημα
Προτάσεις, tips και δοκιμασμένες συνταγές που σου εγγυώνται την επιτυχία
Το πρώτο βίντεο ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των σεξεργαζόμενων ατόμων
Η δημιουργια AI γυναικών, οι επίδοξοι «δημιουργοί περιεχομένου» και οι μεγάλοι κίνδυνοι
Πώς η ιστορική αφήγηση παραμελούσε ή διέγραφε τη λεσβιακή σεξουαλική ταυτότητα
Πώς οποιαδήποτε «συναινετική» σεξουαλική πράξη είναι αποδεκτή στον 21ο αιώνα
Και ενώ η ανεκτικότητα αυξάνεται, µήπως µειώνεται η σεξουαλική ελευθερία;
Μιλήσαμε με γιατρούς και με άτομα που τα χρησιμοποιούν
Γιόρτασε κι εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού σωστά
Αν δεν βρεις σεξοκαβάτζα σου έχουμε την λύση... «Get a room»
Τι γίνεται αν δεν βρίσκεις τις λέξεις να περιγράψεις το φύλο σου;
Πόσο μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους;
Τέσσερις συνδρομητές της πλατφόρμας, η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, η Melody tvv και το ζευγάρι Κωνσταντίνα και Σωκράτης, μάς εξηγούν πώς την χρησιμοποιούν
Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ηθοποιούς, ακτιβιστές και πρώην υπαλλήλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.