Θεσσαλονίκη: 16 στέκια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης

Υψηλή αισθητική, πολυτέλεια και μοναδικές υπηρεσίες δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Makedonia Palace: ένα ξενοδοχείο-ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, λίγα μόνο μέτρα μακριά από σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, πολυτελή εμπορικά σημεία και το επιχειρηματικό κέντρο, βρίσκεται το εμβληματικό Makedonia Palace, ένα ξενοδοχείο-ορόσημο που ξεχωρίζει διαχρονικά για την απαράμιλλη αισθητική, την πολυτέλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του. Δεν χαρακτηρίζεται άλλωστε τυχαία ως στολίδι της Θεσσαλονίκης κι αυτό το καταλαβαίνετε ήδη από τον χώρο της reception. Γήινα χρώματα, σύγχρονο design και αριστοκρατική ατμόσφαιρα χαρίζουν την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Η μοναδική εμπειρία Makedonia Palace περιλαμβάνει υπηρεσίες και ειδικά σχεδιασμένες παροχές που καλύπτουν τις ανάγκες σας κάθε στιγμή της ημέρας, για μία πραγματικά αξέχαστη διαμονή.

Τα 276 δωμάτια διαθέτουν όλα άπλετο φυσικό φως και θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και στη Νέα Παραλία. Είναι ευρύχωρα και σε καθένα από αυτά απολαμβάνετε «καθαρές» διακοσμητικές γραμμές, υψηλή τεχνολογία και αυτοματισμούς, απόλυτη χαλάρωση στα κρεβάτια Coco-Mat, καθώς και tea and coffee facilities. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους δωματίων, εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Στο Salonika Restaurant κάθε γεύμα σας αποτελεί μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με θέα στη θάλασσα και στον Λευκό Πύργο. Το εμπνευσμένο μενού έχει την υπογραφή του βραβευμένου executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Η μέρα ξεκινάει με awarded breakfast και συνεχίζεται με μεσογειακές γεύσεις από τα πιο αγνά υλικά. Στο Makedonia Palace μπορείτε, επίσης, να αφεθείτε στην αξέχαστη απόλαυση που προσφέρει το Hammam Baths, επιλέγοντας ή συνδυάζοντας κάποια από τις υπηρεσίες που προσφέρει.  Μπορείτε επίσης να ξεκουραστείτε στο cafe μετά από μία βόλτα στα εμπορικά καταστήματα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας.

Όσο κι αν μείνετε στη Θεσσαλονίκη αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας Makedonia Palace.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου