Πολεις

Monopoly Real Estate Agency: Εδώ τα ακίνητα κινούνται!

Αναλαμβάνουν τα πάντα: κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, οικόπεδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Monopoly Real Estate Agency

Monopoly: ένα real estate agency, στη Γλυφάδα, με 32 χρόνια εμπειρίας

Ενημερωμένη, οικογενειακή επιχείρηση και παγιωμένη στον χώρο του Real Estate, το Monopoly με 32 χρόνια εμπειρίας θα σας προσφέρει μια προσωποκεντρική εξυπηρέτηση, με εχεμύθεια και συνέπεια.

Monopoly Real Estate Agency

Η δεύτερη γενιά του Monopoly, ο Αλέξης Κοντοράβδης και η ομάδα του, δραστηριοποιούνται κυρίως στα νότια προάστια (Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Ελληνικό κ.λπ.) αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στους τομείς των ενοικιάσεων, πωλήσεων, αντιπαροχών και εκτιμήσεων. Αναλαμβάνουν τα πάντα: κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, οικόπεδα. 

Αλέξης Κοντοράβδης

Στο Monopoly θα αναλάβουν, επίσης, την έκδοση Golden VISA, τη διαχείριση ακινήτων, την ανακαίνιση ακινήτων συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες του κλάδου, την επαγγελματική φωτογράφιση ακινήτων από επαγγελματίες φωτογράφους, φωτογράφιση 360 μοιρών, ακόμη και τη φωτογράφιση με drone για λήψεις οικοπέδων και μονοκατοικιών από ψηλά. Παράλληλα, οι τραπεζικοί του σύμβουλοι μπορούν να σας ενημερώσουν αλλά και να αναλάβουν την έκδοση του δανείου σας.

Monopoly Real Estate Agency

Μπείτε στην ενημερωμένη και εύχρηστη ιστοσελίδα του για να δείτε τις ειδικές κατηγορίες που σας προτείνει, όπως αποκλειστικότητες, ακίνητα για Golden Visa, ευκαιρίες, παραθαλάσσια, επενδυτικά και για βραχυχρόνια μίσθωση ακίνητα. Γιατί, όπως λένε στο Monopoly, εδώ τα ακίνητα κινούνται!

Monopoly Real Estate Agency

Extra tip: Το Monopoly είναι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων (ΣΜΑΣΑΑ) από το 1991 και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακινήτων (FIABCI) από το 1999.

Αγίου Νικολάου 55 & Οινόης, Γλυφάδα, 2109603023, 2109602739,

www.monopoly-realestate.gr, Facebook: Monopoly Real Estate, Instagram: @monopoly.realestate.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.