Μόνο του το μοσχαρίσιο κρέας ευθύνεται για περίπου το ένα τέταρτο των εκπομπών από την παραγωγή τροφίμων
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Σήμα κινδύνου για την κλιματική αλλαγή
Η ανάγκη της ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας και ο συμμετοχικός σχεδιασμός κατέχουν κεντρική θέση στις προτάσεις των Πρασίνων για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr
Τι έδειξε νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες
Κατά τα τελευταία 300 χρόνια, η παγκόσμια έκταση με δάση έχει μειωθεί κατά περίπου 40%
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι μειώνει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα
Ίδρυσε τη Proud Dodo, μια ελληνική εταιρεία με φυσικά καλαμάκια από σιτάρι για να συνδράμει στη μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος από το πλαστικό.
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr