Γυμνάστρια κάνει ασκήσεις στηριζόμενη σε χαυλιόδοντες ελέφαντα
Τι απαντά στους επικριτές της μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη Νότια Αφρική
Χαμός στη Νότια Αφρική με γυμνάστρια που έκανε ασκήσεις, στηριζόμενη στους χαυλιόδοντες ελέφαντα σε καταφύγιο Άγριων Ζώων.
Άρον άρον κατέβασε την ανάρτησή της γυμνάστρια στη Νότια Αφρική, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία στην οποία κάνει ασκήσεις πάνω σε χαυλιόδοντες ελέφαντα.
Η εικόνα με την Έμμα Ρόμπερτς να κρέμεται από τους χαυλιόδοντες του ελέφαντα προκάλεσε σάλο.
Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε σε καταφύγιο άγριων ζώων στη Νότια Αφρική, στην περιοχή Mabula (επαρχία Limpopo), με την ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου CrossFit να δέχεται σφοδρή κριτική από περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη γυμνάστρια να εκτελεί διάφορες ασκήσεις εκγύμνασης του σώματος, χρησιμοποιώντας τους χαυλιόδοντες του ελέφαντα.
Για «ντροπή», «απαράδεκτη κατάσταση» και «φρικτό θέαμα» έκαναν λόγο οι χρήστες στα social media, καταδικάζοντας το γεγονός και εξαπολύοντας λεκτικές επιθέσεις κατά της ιδιοκτήτριας CrossFit που πρωταγωνιστεί στις επίμαχες φωτογραφίες.
«Αδυνατώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Δεν έχει καθόλου συναίσθηση. Ο ελέφαντας αξίζει σεβασμό» ανέφερε ένας από τους χρήστες για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο πάρκο «Adventures with Elephants», με τη Ρόμπερτς να εκτελεί έλξεις στους χαυλιόδοντες του θηλαστικού.
«Για χάρη αυτής της καταπληκτικής εγκατάστασης επέλεξα να αφαιρέσω την ανάρτησή μου» είπε η γυμνάστρια.
Γυμναστική στους χαυλιόδοντες ελέφαντα - Χαμός στη Νότια Αφρική - Τι λέει η ίδια στους επικριτές της
Έχοντας κατεβάσει τις αναρτήσεις μετά τον σάλο που προκάλεσαν, η γυμνάστρια στη Νότια Αφρική πέρασε στην αντεπίθεση.
«Δεν συμφωνώ ότι το να μοιράζεσαι μια καταπληκτική στιγμή με αυτό το ζώο είναι σκληρό με κάθε τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που βλέπουν μόνο το αρνητικό» τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Το να χτυπάς τους ελέφαντες είναι σκληρό, το να τους ιππεύεις δεν είναι το ιδανικό, το να τους κρατάς σε φρικτά περιβάλλοντα και να τους σκοτώνεις για το ελεφαντόδοντο είναι σκληρό».
«Η παροχή ενός σπιτιού στο φυσικό τους περιβάλλον και το να διδάσκουν τους ανθρώπους για το πόσο έξυπνοι και υπέροχοι είναι, δεν είναι σκληρότητα» ανέφερε επίσης.
«Δυστυχώς, μόνο ένα μικρό ποσοστό του κόσμου είναι αρκετά ανοιχτόμυαλο για να το δει αυτό. Όσοι μου στείλατε υπέροχα μηνύματα, σας ευχαριστώ. Όσοι από εσάς έχετε κάνει αυτήν την εκπληκτική εμπειρία για μένα, να την αισθάνομαι σαν κάτι που πρέπει να ντρέπομαι… Ντροπή σε σας» κατέληξε η γυμνάστρια στη Νότια Αφρική που βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής επειδή έκανε γυμναστική πάνω στους χαυλιόδοντες ενός ελέφαντα. Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός της στο Instagram έχει απενεργοποιηθεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για όσους θυμούνται τις καλοκαιρινές διακοπές περασμένων δεκαετιών, τα πρόσφατα καλοκαίρια έχουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση
Μια συμπεριφορά που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστή
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και WWF Ελλάς εγκαινιάζουν έτσι τη συνεργασία τους
Το Ινστιτούτο Πότσνταμ (PIK) και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW συνέταξαν μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση
Είναι η πρώτη φορά που μια πόλη λαμβάνει τέτοια μέτρα
Για πρώτη φορά θα ξεπεραστεί το συμβολικό φράγμα του 1,5°C της παγκόσμιας ανόδου της θερμοκρασίας
Οι διακυμάνσεις της παραγωγής ενέργειας από τον ήλιο και τον άνεμο δημιουργούν μεγάλες προκλήσεις στη διαχείριση του ενεργειακού μας συστήματος, με την αποθήκευση και το υδρογόνο να είναι οι κύριες απαντήσεις
Ποια είδη δεν πρέπει να φυτεύονται σε πόλεις
Και το πρώτο που θα σπάσει το φράγμα του 1,5° Κελσίου
Τι δείχνουν τα σενάρια του Network for Greening the Financial System – Δίκτυο για ένα Πράσινο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (NGFS)
H Γουίσντομ εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1956 - Ήταν με έναν νέο σύντροφο φέτος
Οι προκλήσεις, τα κενά και οι προοπτικές για τις θάλασσές μας που δοκιμάζονται
Πώς ερμηνεύεται το φαινόμενο που έχει να εμφανιστεί από τη δεκαετία του 1980
Αντικείμενα που χρησιμοποιούμε όλοι και καταστρέφουν το περιβάλλον
Υποθαλάσσιες έρευνες σε βάθος 5.000 μέτρων αποκάλυψαν ένα τεράστιο κοίτασμα μαγγανίου που περιέχει και αρκετό κοβάλτιο για να καλύψει τις ανάγκες της Ιαπωνίας για περίπου 75 χρόνια
«Ποιος είναι υπεύθυνος;» - Η τοπική κοινότητα προσπαθεί να ανακαλύψει τον ένοχο
Η εξάρτηση από τα μικρά, «φορητά» μπουκάλια και το περιβαλλοντικό κόστος
Στη σημαντικότερη παραλία ωοτοκίας του είδους σε όλη τη Μεσόγειο
«Δεν είμαι τρελαμένος οικολόγος ούτε ακτιβιστής, επιθυμώ να υπάρχει ισορροπία στη φύση και να διατηρηθεί κάθε είδος ζωής» έλεγε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.