Life in Athens

Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης

Διαψεύδει τις φήμες - «Αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής πολιτικής μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τις φημολογίες για τη λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ).
Ο Δήμος Αθηναίων γνωστοποιεί ότι η λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης θα συνεχιστεί απρόσκοπτα © Kyada Athens

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τις φημολογίες για τη λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ).

Με αφορμή φημολογίες που κυκλοφόρησαν σε μερίδα μέσων ενημέρωσης, ο Δήμος Αθηναίων καθιστά σαφές ότι η λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Αθηναίων σε σχετική ανακοίνωση, «με αφορμή ψευδείς φημολογίες που κυκλοφόρησαν σε ορισμένα Μ.Μ.Ε., ο Δήμος Αθηναίων καθιστά σαφές ότι η λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) θα συνεχιστεί απρόσκοπτα».

Και συνεχίζει: «Παρά το γεγονός ότι η χρηματοδότηση που είχε προβλεφθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) του Δήμου ήταν ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του συνόλου του έτους 2024, η σημερινή διοίκηση έχει εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους.

Οι πόροι αυτοί όχι μόνο διασφαλίζουν την ολοκλήρωση του έργου και τους 12 μήνες του 2024, αλλά και εγγυώνται τη συνέχισή του για το έτος 2025. Αναγνωρίζουμε τη σημασία του street work και όλων των κοινωνικών έργων, ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής πολιτικής μας».

«Εργαζόμαστε για την αύξηση της χρηματοδότησης των πόρων που είχαν διατεθεί στην ΟΧΕ το 2023. Με ανακατανομή και ενίσχυση των διαθέσιμων πόρων, στοχεύουμε στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις κοινωνικές ανάγκες της πόλης μας με υπευθυνότητα και ευαισθησία», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Και μόνο από τα τραγούδια μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με την Αθήνα
Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Και μόνο από τα τραγούδια μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με την Αθήνα»

O μεγάλος στιχουργός είχε μιλήσει στον Μάκη Προβατά για την πλατεία Βικτωρίας στο βιβλίο «21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα» που κυκλοφορεί από τις εκδ. Athens Voice Books

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.