Life in Athens

To Vibe γιορτάζει τα 4 χρόνια του

Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στη Βάρκιζα

112377-222532.jpg
Μαρίζα Μάντζιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To Vibe, γνωστό mobile club της Αθήνας γιορτάζει τα 4 χρόνια του με ένα μεγάλο πάρτι στη Βάρκιζα με όλους τους αγαπημένους Djs του, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.
Party Vibe

To Vibe γιορτάζει τα 4 χρόνια του με ένα μεγάλο πάρτι στη Βάρκιζα με όλους τους αγαπημένους Djs του, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. 

Πέρασαν πολύ γρήγορα τα 4 χρόνια που το Vibe άλλαξε τον τρόπο του clubbing στην πόλη, στήνοντας πάρτι από τοπικά secret location μέχρι σε απομονωμένες παραλίες και εντυπωσιακά μέρη. Πολλές οι αναμνήσεις, πολλοί οι φίλοι -κι άλλοι που προστίθενται συνέχεια-, πολλά τα γέλια. Τώρα, όλα αυτά τα γιορτάζει με ένα μεγάλο event, το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής.

Οι μουσικές σίγουρα θα φέρουν νοσταλγία καθώς το stage θα φιλοξενήσει αυτή την φορά κάποιους από τους καλύτερους DJs που έχουν περάσει από το βάθρο του VIBE. Το VIBE είναι ακριβώς αυτό που ο καθένας νιώθει και μοιράζεται. Είναι η ελευθερία της έκφρασης και της μουσικής που αγγίζει τον καθένα χωριστά και μας φέρνει όλους πιο κοντά.

Την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 18:30 έως τις 02:00 στο ανακαινισμένο HOLY SPIRIT BEACH BAR στο Varkiza Resort μαζί με εκείνους που συντρόφευσαν το VIBE σε αυτή την πορεία: NON GRATA, b2b DINO ACE, BANDO b2b BELSIS, ELEKTRA, TONYA, BKEY

To Vibe, γνωστό mobile club της Αθήνας γιορτάζει τα 4 χρόνια του με ένα μεγάλο πάρτι στη Βάρκιζα με όλους τους αγαπημένους Djs του, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.
Πάρτυ Vibe

Πληροφορίες Εισιτηρίων: Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στην τιμή των 13€ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε online μέσω του cometogether.live.
Instagram: @vibespiritt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Και μόνο από τα τραγούδια μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με την Αθήνα
Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Και μόνο από τα τραγούδια μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με την Αθήνα»

O μεγάλος στιχουργός μίλησε για την πλατεία Βικτωρίας, την πατρίδα της παιδικής του ηλικίας, στο βιβλίο «21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα» (εκδ. Athens Voice Books)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.