Life in Athens

Περίπατοι στην καρδιά της Αθήνας με τον Νίκο Βατόπουλο

Αφετηρία και κατάληξη η Μεγάλη Βρεταννία, με ελεύθερη είσοδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ξενοδοχειο_μεγαλη_βρεταννια_1

Περιπάτους στην Αθήνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Νίκο Βατόπουλο, διοργανώνει η Μεγάλη Βρεταννία

Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα την Αθήνα και οι αφηγήσεις του πραγματικά σε μαγεύουν, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Νίκος Βατόπουλος, ηγείται των περιπάτων με τίτλο «Γνωρίζοντας την Αθήνα: Από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Καρδιά της Πόλης», στους οποίους προσκαλεί το Μεγάλη Βρεταννία, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Στους περιπάτους αυτούς οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στα μυστικά του ευρύτερου ιστορικού κέντρου, με τη διαδρομή να περνά από νεοκλασικά κτήρια, γειτονιές του Μεσοπολέμου και της ανοικοδόμησης, κεντρικές λεωφόρους και γραφικά δρομάκια, πλατείες και εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας, ξεκινώντας και καταλήγοντας στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Να θυμίσουμε ότι το εμβληματικό ξενοδοχείο, που δεσπόζει απέναντι από το Κοινοβούλιο, στην πλατεία Συντάγματος, ιδρύθηκε το 1866, αρχικά στη συμβολή των οδών Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας, ενώ στη σημερινή του θέση βρίσκεται από το 1874, διαθέτοντας 384 δωμάτια, εκ των οποίων τα 79 είναι σουίτες.

Οι περίπατοι θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 11.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη, χρειάζεται όμως με προκράτηση θέσης, στο eventora.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Και μόνο από τα τραγούδια μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με την Αθήνα
Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Και μόνο από τα τραγούδια μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με την Αθήνα»

O μεγάλος στιχουργός μίλησε για την πλατεία Βικτωρίας, την πατρίδα της παιδικής του ηλικίας, στο βιβλίο «21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα» (εκδ. Athens Voice Books)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.