Life in Athens

GOGO Tours: Για τις πιο fun βόλτες με ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα και ποδήλατα

Ό,τι κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με την παρέα σου και θα δεις την πόλη με μία φρέσκια ματιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GOGO Tours: Για τις πιο fun βόλτες με ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα και ποδήλατα

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας κρύβει τόσες ομορφιές που ακόμα κι αν ζεις χρόνια εδώ, είναι δύσκολο να τις έχεις προσέξει όλες. Η GOGO ELECTRIC έχει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για να δεις την πόλη και να μοιραστείς με την παρέα σου μία μοναδικά διασκεδαστική εμπειρία. Πρόκειται για την πρωτοποριακή εταιρία που γεννήθηκε με αγάπη στην ηλεκτροκίνηση δίνοντας μία ευκαιρία για καλύτερη ποιότητα ζωής με σεβασμό στο περιβάλλον και προσφέροντας διάφορες επιλογές ηλεκτροκίνησης. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται ξεχωρίζουν τα διασκεδαστικά tours στο ιστορικό κέντρο που διοργανώνονται καθημερινά από το πρωί μέχρι το απόγευμα και στην περίπτωση που αναρωτιέσαι, δεν είναι μόνο για τουρίστες. 

Το EΖ Raider Τour σου δίνει την ευκαιρία να βολτάρεις για 2 ώρες σε ιστορικές γειτονιές του κέντρου με τα απίθανα EΖ Raider ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα της εταιρίας. Είναι ασφαλή, αθόρυβα, φιλικά προς το περιβάλλον και δεν χρειάζεται να έχεις εμπειρία στην οδήγηση ή καλή ισορροπία, μόλις 10 λεπτά εκπαίδευσης αρκούν για να γίνεις expert στον χειρισμό τους. Η προτεινόμενη διαδρομή περιλαμβάνει τα καλύτερα της πόλης και το σημείο συνάντησης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην περιοχή της Ακρόπολης, όπου ο συνοδός θα παρέχει στην ομάδα κράνη και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε προς την Πύλη Αδριανού, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ζάππειο Μέγαρο, θα διασχίσετε τον μαγευτικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς το νέο μουσείο της Ακρόπολης και θα περάσετε από τον λόφο του Αρείου Πάγου, στη συνέχεια θα μπείτε στη γραφική συνοικία της Πλάκας για ένα σύντομο ταξίδι στον χρόνο, περνώντας απ’ τα σπιτάκια με τις καταπράσινες αυλές και τα ταβερνάκια της για να καταλήξετε στην περιοχή του Κεραμεικού, που είναι και το τέλος της διαδρομής πριν την επιστροφή.

GOGO Tours: Για τις πιο fun βόλτες με ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα και ποδήλατα

Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις το Bike Tour για μία συναρπαστική διαδρομή 3,5 ωρών αυτή τη φορά με ένα από τα ολοκαίνουρια ηλεκτρικά ποδήλατα της εταιρίας. Περισσότερη ώρα, περισσότερη διασκέδαση και πιο πολλά από τα must see σημεία της πόλης! Ξεκινώντας με τον συνοδό από την περιοχή της Ακρόπολης, θα διασχίσετε την όμορφη Πλάκα και θα βρεθείτε στο ιστορικό Θησείο πριν κατευθυνθείτε προς τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού, όπου και θα περιηγηθείτε. Σειρά έχουν η Αρχαία Αγορά, το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Ζάππειο Μέγαρο πριν η ποδηλατάδα φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο, για να καταλήξει στην επιβλητική Πύλη του Αδριανού.

Όποιο tour κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με την παρέα σου και θα δεις την πόλη με μία φρέσκια ματιά. Παράλληλα, μπορείτε να ενοικιάσετε ηλεκτρικά scooters στις καλύτερες τιμές της αγοράς, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με άμεση διαθεσιμότητα. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα tours και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μπορείς να επισκεφθείς το ενημερωμένο site της εταιρίας. 

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 22, 2160028989
www.gogoelectric.gr, Fb: GOGOElectric

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.