7 «μυστικά» στο Κουκάκι

Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments: Η απόλυτη αθηναϊκή εμπειρία φιλοξενίας

Υπερσύγχρονα διαμερίσματα με θέα την Ακρόπολη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments: μία πολυτελής εμπειρία φιλοξενίας στο Κουκάκι

Στην καρδιά της Αθήνας, μια ανάσα –στα 100 μέτρα– από το Μουσείο της Ακρόπολης και την πανέμορφη γραφική γειτονιά της Πλάκας, βρίσκονται τα υπερσύγχρονα διαμερίσματα Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments.

Έχουν ανακαινιστεί με πολλή αγάπη από την Άννυ Τσιταγιάννη και την Αιμιλία Μπότσαρη, μητέρα και κόρη, ιδιοκτήτριες της εταιρείας Travelvibes, η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση καταλυμάτων (εκτός από τα δικά της καταλύματα). Κύριο μέλημά τους να προσφέρουν στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία, έναν υπέροχο ύπνο, μία άνετη διαμονή και απόλυτη καθαριότητα, καθώς και την αίσθηση ότι βρίσκεται σπίτι του και έχει έναν δικό του άνθρωπο στην Αθήνα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον συμβουλεύσει για οτιδήποτε τον ενδιαφέρει ή χρειαστεί. 

Τα πολυτελή διαμερίσματα φημίζονται για την άνεση και τη μοντέρνα αισθητική τους και ανταποκρίνονται πλήρως στον ορισμό της ελληνικής φιλοξενίας. Πολυτελώς διακοσμημένα, με το ξύλινο στοιχείο να κυριαρχεί και τα εξατομικευμένα έπιπλα να δίνουν έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο καθένα. Έχουν διαφορετική χωρητικότητα και διαθέτουν από 1 έως 3 υπνοδωμάτια, με κάποια από αυτά να μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 επισκέπτες και συνδυαστικά έως και 38 επισκέπτες.

Διαθέτουν όλα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι, wifi και πλυντήριο ρούχων, βεράντα ή μπαλκόνι, ενώ κάποια από αυτά προσφέρουν πανοραμική θέα του Παρθενώνα.

www.travelvibes.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου