Life in Athens

Skate Plaza R.I.P.;

Κάποιοι κατάφεραν να διώξουν τους skaters από την περιοχή

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64500-129781.jpg

Οι περισσότεροι skaters, αν τους ρωτήσεις πώς νιώθουν που το skate plaza στους Αμπελόκηπους είναι έτοιμο να κατεδαφιστεί, θα απαντήσουν κάτι του τύπου «δεν μας πολύνοιάζει».

Ο λόγος της συγκεκριμένης απάντησης είναι το νέο πανέμορφο Skate Plaza που αποκτήσαμε πριν λίγες εβδομάδες στην περιοχή της Ειρήνης από τον Δήμο Αμαρουσίου. Δεν τους κατηγορώ, είναι λογικό να απαντήσεις κατά αυτό τον τρόπο – όταν αποκτάς ένα νέο χώρο που στα παρέχει όλα χωρίς να έχεις να σκεφτείς αν θα ενοχλήσεις τους γείτονες, αν κάποιος θα σε στραβοκοιτάξει χωρίς λόγο, αν στην πέσουν ή σε βρίσουν, γιατί όλα αυτά συνέβαιναν στο skate plaza στους Αμπελόκηπους.

Τελικά κάποιοι κατάφεραν να διώξουν τους skaters από την περιοχή για το λόγο ότι δεν θέλουν να βλέπουν νέα παιδιά να διαφέρουν. Γέμισαν ένα πρώην χώρο τοξικομανών με ζωή, γέλια, θέαμα και κραυγές. 

Πλέον το skate plaza στους Αμπελόκηπους είναι έτοιμο να περάσει οριστικά στα χέρια του Παναθηναϊκού, θα κατασκευαστούν γήπεδα τένις για τις ανάγκες του συγκεκριμένου συλλόγου. Αυτό πιστεύω έχει ήδη πραγματοποιηθεί στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, όπου εγκρίθηκε η παραχώρηση του χώρου στη συγκεκριμένη ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Για να εγκριθεί το αίτημα απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, κάτι το οποίο δεν χωρά αμφιβολία, καθώς υπάρχει θετική εισήγηση τόσο από την πλευρά του νυν δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, όσο και από τον υποψήφιο Νικήτα Κακλαμάνη. Ακόμα το αίτημα έχει ήδη ψηφιστεί θετικά από το συμβούλιο του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την κοινότητα του skateboarding προς τον Δήμο Αθηναίων που προστατεύει τους νέους, τώρα που θα φύγουν οι αλήτες οι skaters (όπως μας αποκαλούσαν) από τη συγκεκριμένη γειτονιά και όλα θα είναι καθαρά. Για ακόμα μία φορά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Εμείς έχουμε όμορφες και δυνατές αναμνήσεις από το συγκεκριμένο χώρο, το επίπεδο του skateboarding εξελίχτηκε λόγω του συγκεκριμένου πάρκου που έφερε νέα παιδιά στην κοινότητά μας.

Σας μεταφέρω όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε στο skate plaza και, μην ξεχνάτε, τα καλύτερα ήρθανε ήδη!

nnnn

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.