Life in Athens

Skateboarding is under construction

Η πλατεία των σούπερ ηρώων

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57290-114753.jpg

Όλοι θυμόμαστε τον πανέμορφο αγώνα που έκαναν οι skaters 3 μήνες πριν κατά της καταστροφής της ιστορικής πλατείας Ηρώων στο Μαρούσι. Διεκδίκησαν, ενώθηκαν και κέρδισαν έναν ακόμα χώρο για την ελληνική κοινότητα του skateboarding. Σίγουρα υπήρχε ανασφάλεια για το αν ο Δήμαρχος και όλο το συμβούλιο θα κρατήσουν την υπόσχεση τους για την άμεση δημιουργία ενός skate plaza. Το οικόπεδο υπήρχε χρόνια τώρα και προσφέρθηκε για να πιάσει τόπο. Τα παιδιά κατάφεραν με επιμονή, πίστη και μεθοδικότητα να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε. Ένα νέο πάρκο για skateboard που τόσα χρόνια ακούγαμε αλλά δεν βλέπαμε από το Δήμο Αμαρουσίου, πλέον έχει αρχίσει να κατασκευάζεται στο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στην γωνία μετά από τα γήπεδα «tennis» προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

n

Ο χώρος αυτός έχει σχεδιαστεί και επιβλέπεται από άτομα με ιστορία στο χώρο του skate στην Ελλάδα και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες τον αθλητών από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες. Το αποτέλεσμα μόνο καλό προβλέπεται να είναι.

Το πάρκο θα έχει σαν πυρήνα μια κεντρική πλατφόρμα που γύρω από αυτή θα υπάρχουν διάφορα αντικείμενα. Ο κάθε skater θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε κατασκευή εξελίσσοντας το επίπεδο του, όχι μόνο σε γκάμα κόλπων, αλλά και σε απόλυτη δημιουργικότητα.

Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από το νέο under construction «Ηρώων» skate park το οποίο έχει και σελίδα στο Facebook.

n

n

Ευχόμαστε τα καλύτερα. Πραγματικά ποιος το περίμενε σε τέτοιες εποχές που ζούμε να φτιάχνονται τέτοιου είδους στολίδια για την κοινότητα μας. Το αποτέλεσμα μετράει. Όταν γινόμαστε μια γροθιά έρχονται θετικά αποτελέσματα!!!

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.