Life in Athens

Άνδρος Bowl Skate Contest

Το πρώτο skateboard jam που έγινε στην Άνδρο προσκάλεσε τους skaters για ένα δύσκολο ride

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47457-98179.jpg

n

Θοδωρής Μαχαιράς

Τόσα χρόνια έχουμε κατασταλάξει ότι τα καλύτερα tour είναι πάντα αυτά που γίνονται στα νησιά. Το πρώτο skateboard jam που έγινε στην Άνδρο στις 2-4/8 προσκάλεσε τους skaters για ένα δύσκολο ride. Όλοι όσοι περίμενα έδωσαν το παρόν, για τον λόγο ότι το Bowl που έχει δημιουργηθεί στην Αποίκια, μετά την Χώρα, στο «Blue Enigma Hotel» από τον Νίκο Γαρύφαλλο είναι ένα σημαντικό τερέν πού λείπει από την ελληνική σκηνή για έναν προχωρημένο skater. Όλα ήταν τόσο όμορφα που σου φαινόταν ψέμα. Η κλασική θέα με το απέραντο γαλάζιο έβγαζε μάτι, συνηθισμένο για εμάς, αλλά το να βλέπεις κάτω από το μπαλκόνι σου ένα πανέμορφό Bowl που οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να κάνεις έφοδο, αυτό είναι όνειρο.

n

Χάρης Μάρκου

n

Θάνος Πάνου

n

Οι νικητές με τον Νίκο Γαρύφαλλο

Για το μεγαλύτερο ποσοστό των skaters ήταν σχεδόν πρώτη φορά που τσουλούσαν σε τέτοιου είδους τερέν. Πραγματικά ήθελε συνήθεια για να βρεις το ride και μετά να αρχίσεις να εκτελείς κόλπα με αρκετό θράσος και προσπάθεια. Η κατάσταση δεν ήταν αστεία, κάθε λάθος κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να αφήσεις το δέρμα σου στο τσιμέντο. Μπορώ να πω ότι οι skaters εντυπωσίασαν με το παραπάνω με την επίδοση τους. Ο ένας έπαιρνε θάρρος από τις προσπάθειες του άλλου και δεν άργησαν όλοι να εγκλιματιστούν μέσα στο Βowl, ενώ το κοινό του χωριού χειροκροτούσε κάθε λεπτό για το πρωτοφανές σόου που έβλεπαν με κομμένη την ανάσα κάθε φορά που κάποιος βρισκόταν στο τσιμέντο. Ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο για την κίνηση του. Αξίζει να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο μέρος γιατί κρύβει πολλά όμορφα πράγματα. Σίγουρα θα δώσουμε πάλι το παρόν για να αναστατώσουμε λίγο το χωριό!

n

n

n


INFO

www.facebook.com

/www.facebook.com/nikos.garyfallos


Στην κεντρική φωτό είναι ο Πάνος Λούπης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.