Life in Athens

Austerity Dawgs

Το νέο βίντεο της Landscape είναι γυρισμένο όλο στην Αθήνα

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42391-89392.jpg

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα ακόμα ολόφρεσκο βίντεο να σας δείξουμε από την αγγλική ομάδα της Landscape skateboards που επισκέφτηκε την πόλη μας πριν λίγο καιρό.

n

To εξώφυλλο του Sidewalk αφιέρωσε το εξώφυλλο του στην Αθήνα και στο βίντεο της Landscape

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε τους skaters της ομάδας: Joe Gavin, Daniel 'Snowy' Kinloch, Joey Pressey, Tyrone O' Hanrahan, Nick Stansfield, Ash Hall, Matlok Bennett-Jones και Jin Shimizu, μαζί και τα δικά μας παιδιά Γιάννη Γόρδιο, Αρθούρο Κιβιλιόφ.

n

O Daniel 'Snowy' Kinloch, σε ένα Fakie Flip

Το συγκεκριμένο ταξίδι ήτανε το πρώτο με όλους τους skaters της ομάδας , μια πανηγυρική κάθοδος αφού η εταιρεία κλείνει φέτος δέκα χρόνια ζωής. Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα και εμείς μαζί τους πάρτε ακόμα μια σκηνοθετική γεύση από τον filmer και δημιουργό του βίντεο Sean Lomax. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία δείτε εδώ.

Δείτε το βίντεο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.