Life in Athens

Opening party στο Fat Cap Store

Ένα νέο μαγαζάκι που αντιπροσωπεύει την κοινότητα του graffiti

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42381-89360.jpg

Ένα νέο μαγαζάκι που αντιπροσωπεύει την κοινότητα του graffiti έχει ανοίξει της πόρτες του στην περιοχή του Ψυρρή. Το Fat cap Store είναι καθαρά ένα σημείο που μπορεί ένας graffiti writer να εφοδιαστεί με ότι χρειάζεται για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Θα μου πεις δεν είναι το μόνο, θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα το δουλεύουν δικά μας παιδιά που υπάρχουν στην σκηνή του graffiti πολλά χρόνια, και παρά τους δύσκολους καιρούς παλεύουν με όσα όπλα έχουν.

n

Μια Fat cup (βαλβίδα) μεταμορφωμένη σε…ηχείο!

Απόψε, Παρασκευή 31/5 θα γίνει το opening πάρτι στις 20:00 το απόγευμα, το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Πιττάκη 6 (ο πεζόδρομος με τα φωτιστικά). Μαζί θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου «Μούρες» με προβολή βίντεο. Θα υπάρχουν άφθονα ποτά για το κοινό, μουσικοί, και σίγουρα ένα καλό ραντεβού για να δεις παλιούς καλούς φίλους! Να είστε όλοι εκεί ο Brain&η Tsoup σας προσκαλούν όλους εσάς που είστε πολύχρωμοι στην ψυχή….Be there!!!

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.