Life in Athens

O 12χρονος Jagger Eaton

Είναι μόνο 12 ετών. Και κάνει skate που σου κόβει την ανάσα. Δείτε τα βίντεο

Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχω δει άπειρα βίντεο, με πολλούς και καλούς skaters. Αλλά το ταλέντο αυτού του πιτσιρικά, όποτε και να τον βλέπω, με αφήνει άφωνο. Ο μικρός Jagger είναι γεννημένος για να κάνει skate. Και η ράμπα είναι το δεύτερο σπίτι του.

n

Ο Jagger Eaton σε nose blunt

Ο Jagger Eaton, μόλις 12 ετών, είναι από τους πιο μικρούς αθλητές στην ιστορία του skateboarding που έχουν λάβει μέρος στα X-Games με άριστη απόδοση. Άρχισε να κάνει skate όταν ήταν μόλις 9 χρονών και το τερέν που επέλεξε ήταν η Mega Ramp εν ολίγοις μπήκε στα βαθιά κατευθείαν. Μέσα σε δύο χρόνια ο μικρός καθημερινά εξελισσόταν με ταχύτατους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει BackFlip περνώντας ένα τεράστιο κενό, 540μ σε ράμπες και τόσα κόλπα που δεν πιστεύεις ότι μπορεί να τα κάνει ανθρώπινο σώμα.

Ο Jagger Eaton έχει κληρονομικά χαρίσματα. Δεν κατάγεται από τυχαία οικογένεια. Το skate υπάρχει μέσα του από τότε που γεννήθηκε. Η οικογένεια του εξάλλου από τα μακρινά 70s διαθέτει δικό της skateboarding γυμναστήριο στην Aριζόνα, ένα τεράστιο χώρο που μπορούν οι skaters κάθε ηλικίας να εξασκούν το skateboard αποκτώντας σωστές βάσεις. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Jett είναι Mega Ramp Skater όπως και ο άλλος του αδελφός ο Koston (που πήρε το όνομα του από τον θρυλικό Eric Koston) είναι skater. Με λίγα λόγια μιλάμε για μια οικογένεια που έχει κάνει την ζωή της πατίνι. Παρακολουθήστε τα βίντεο διότι η εικόνα μιλά μόνη της.