Life in Athens

Acropolis View Bar: Το roof garden που θα σε μαγέψει

Δίπλα στην Ερμού, με φανταστικό ηλιοβασίλεμα και θέα στην Ακρόπολη και σε όλη την πόλη 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379228-782517.jpg

Ένα πολύ ιδιαίτερο μυστικό βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τις βόλτες σου στην Ερμού και το κέντρο της πόλης. Ένα μυστικό που όταν το ανακαλύψεις θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σου προορισμούς. Acropolis View Bar, ένα όνομα που από μόνο του προσφέρει απευθείας  στον επισκέπτη την επιβλητικότητα του χώρου με την απέραντη θέα που το περιβάλλει. Είναι το roof garden του Athens Cypria Hotel, που βρίσκεται στον 7ο όροφο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, στην οδό Διομείας 5, πολύ κοντά στον αγαπημένο σου πεζόδρομο. 

Το Athens Cypria Hotel είναι έτσι κι αλλιώς ένα πολύ καλαίσθητο ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων μάλιστα, πρόσφατα ανακαινισμένο, με μεγάλη φήμη για τις υπηρεσίες που παρέχει και για τον επαγγελματισμό του προσωπικού του. Αντίστοιχου επιπέδου είναι και το Acropolis View Bar, το οποίο είναι μια πολύ καλή επιλογή όχι μόνο για λίγη ξεκούραση από τα ψώνια ή από τις δουλειές που έκανες στο κέντρο, αλλά και ως μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου για το απόγευμα και νωρίς το βράδυ. 

Ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως περίπου τη μία μετά τα μεσάνυχτα, έχει συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη αλλά και περιμετρικά, σε όλη την πόλη, με τζαμαρίες ολόγυρα και οροφή που ανοιγοκλείνουν, σερβίροντας καλοφτιαγμένο καφέ, γλυκά, ποικιλίες, σνακ, κοκτέιλ, ποτά από την ιδιαίτερη κάβα του και κρασιά από την πολύ καλά ενημερωμένη του λίστα. 

Ιδανικό για να πας με τον καλό ή την καλή σου, αλλά, γιατί όχι, και με την οικογένειά σου, θα σου προσφέρει ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα σε μια «ταράτσα» πολύ περισσότερο κουλ από τις mainstream που, ίσως, έχεις συνηθίσει, με υπέροχες lounge μουσικές. 


Διομείας 5, πλ. Συντάγματος, 210 3238034-8, www.athenscypria.com, fb AthensCypriaHotel2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.