Life in Athens

Οι τολμηροί της κρίσης

Fabrizio's: Όταν ο Φαμπρίτσιο συνάντησε τον Μάριο

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 382
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20544-45569.jpg

Ο πληθωρικός Ιταλός και εξαιρετικά ταλαντούχος Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι ήταν ο πολυαγαπημένος και προσωπικός μάγειρας του Gianfranco Ferrè. Όταν ήρθε στην Ελλάδα διέγραψε 25χρονη πετυχημένη καριέρα μαγειρεύοντας και χαρίζοντας βραβεία σε γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια όχι δικής του ιδιοκτησίας. Φέτος, και με την κρίση να κλείνει το ένα εστιατόριο πίσω από το άλλο, συνεργάζεται με τον κολλητό του φίλο, εικαστικό Μάριο Βουτσινά και μαζί ανοίγουν στο Κολωνάκι το δικό τους εστιατόριο. Ο Φαμπρίτσιο βρίσκεται στα καλύτερά του, το εστιατόριο σερβίρει καθημερινή γαστρονομία υψηλών απαιτήσεων σε χαμηλές για την ποιότητα τιμές και ο κόσμος δίνει τη «μάχη» της κράτησης για τα λίγα του τραπέζια ακόμα και μεσοβδόμαδα. «Τολμήσαμε να ανοίξουμε μέσα στην κρίση γιατί το θέλαμε πολύ, είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις τιμές, κι αν ρωτήσεις εμένα προσωπικά» λέει ο Μάριος, «είχαμε και εξασφαλισμένο το αντίδοτο στην κρίση, τον άσο στο μανίκι: τον Φαμπρίτσιο και το ανεξάντλητο ταλέντο του».

Σπευσίππου 8, 210 7247.180

 image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»
Νίκος Σταμπολίδης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «κάποια στιγμή οι χώρες αισθάνονται την ανάγκη να υπηρετήσουν την αλήθεια»

«Ένα πραγματικά συγκινητικό μουσείο το οποίο αγγίζει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας στην αρχαιότητα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.