Life in Athens

Vans Shop Riot 2015

The winners' “Slut board shop”

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111859-221678.jpg

Η μεγάλη ημέρα είχε φτάσει, η ημέρα που τα καμάρια της Ελλάδας θα επισκεπτόμασταν την Ισπανία για το Vans Shop Riot contest. Το crew ήταν ο Στέφανος Οικονομάκης, ο Άλεξ Ρόπης, εγώ, ο Νίκος Βούλγαρης (team manager), η Δήμητρα Μπαμπαδήμα (1st, 2nd camera, director, editor) και η Σοφία Στεφανάκια (μεταφράστρια, support unit).

Φτάνοντας στην Μαδρίτη λίγο πριν το μεσημέρι, και ενώ μόλις είχαμε αρχίσει να ψαχνόμαστε για το πως θα πάμε στο ξενοδοχείο, συνειδητοποιήσαμε ότι είχε έρθει να μας πάρει van, το οποίο μας πήγε απ' ευθείας...

Χωρίς να ξοδέψουμε πολύ χρόνο στα δωμάτια, μας πήρε άλλο πούλμαν και μας πήγε στο χώρο του διαγωνισμού. Έτσι κύλισε η πρώτη ημέρα με χαλαρό practice στο skatepark και όμορφη βόλτα το βράδυ, στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Τη δεύτερη ημέρα δεν ήταν ο επίσημος διαγωνισμός, αλλά best trick contest σε τρία spots του πάρκου. Εγώ αποφάσισα να μην κάνω παρά τα basics ώστε να είμαι fresh για την επομένη. Αντίθετα ο Steve και Άλεξ επέλεξαν να συναγωνιστούν λίγο τις μηχανές (skatepark-kids) από τις άλλες χώρες και με χαρά σας ανακοινώνω ότι κατάφεραν να στρέψουν αρκετά βλέμματα επάνω τους. Ο Steve ειδικά είχε κερδίσει ήδη το παρατσούκλι από τον εκφωνητή, ο οποίος τον αποκαλούσε "Jesus"! Το ίδιο βράδυ η διοργάνωση μας πήγε για paint -ball σε μια πεδιάδα με τρομερό terrain. Εκεί μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε... Ελλάδα εναντίον Ολλανδίας εναντίον Αγγλίας εναντίον Γερμανίας κοκ. Σφαγή!

Την Κυριακή, την ημέρα του Vans Shop Riot, πήγαμε πάλι από νωρίς στο skatepark. Εκεί αρχίσαμε να ζυγίζουμε τους αντιπάλους και να οργανωνόμαστε για τη μάχη. Για κάποιο λόγο όλοι μας πήγαιναν full σαν ομάδα και κάθε φορά που ακουγόταν "Greece!!" συνοδευόταν από ευφημίες και ζητωκραυγές..! Γι αυτό κι εμείς τους προσφέραμε ένα ωραίο θέαμα με κόλπα ταυτόχρονα σε τρεις κατασκευές, κόλπα back-to-back και ωραία intros και outros... Το βράδυ καταλήξαμε σε ένα food mall όπου ξόδεψα 50 ευρώ για φαγητό και στο τέλος δεν χόρτασα (gourmet και καλά...). Την Δευτέρα την περάσαμε κάνοντας λίγο street skating, αλλά κυρίως σε ένα τεράστιο πάρκο αράζοντας σε μια λίμνη και κάνοντας βαρκάδα και βόλτες εκεί γύρω.

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας, αλλά ειδικά για τον Steve και τον Άλεξ οι οποίοι δεν είχαν ξανανιώσει τέτοιο καταιγισμό κόλπων. Ο Νίκος ικανοποιήθηκε με την επίσκεψη του στο food mall και η Σοφία έζησε ένα ταξίδι όπου σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο. Όσο για την σκηνοθέτιδα, camera (wo)man, editor, ελπίζω να έβαλε στη συλλογή της άλλο ένα όμορφο project!

Δείτε εδώ το video

Enjoy!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.