Κατοικιδια

Surgivets: Υψηλού επιπέδου εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα για τα ζώα συντροφιάς

Οι ιδρυτές της κλινικής, Κωνσταντίνος Μπίκος και Δημήτρης Καλλιγέρης, δημιούργησαν τον  χώρο με όραμα να αντιμετωπίζονται τα ζώα συντροφιάς με όρους ανθρωπιάς και σεβασμού

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη SurgiVets κάθε κηδεμόνας μπορεί να είναι σίγουρος ότι το ζώο του θα λάβει τη προσοχή που του αρμόζει

Η κτηνιατρική κλινική SurgiVets στο Μοσχάτο λειτουργεί από το 2022, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στα ζώα συντροφιάς, από την πρόληψη μέχρι την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών δεύτερης γνώμης. Οι ιδρυτές της κλινικής, Κωνσταντίνος Μπίκος και Δημήτρης Καλλιγέρης, κτηνίατροι με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών. Όραμά τους να αντιμετωπίζονται τα ζώα συντροφιάς με όρους ανθρωπιάς και σεβασμού.

Με έμφαση στην ορθοπαιδική και στη γενική χειρουργική, η κλινική προσφέρει μια σειρά από επιπλέον ιατρικές υπηρεσίες, όπως απεικονιστικό έλεγχο, γενική ιατρική, εργαστηριακές εξετάσεις και οδοντιατρική περίθαλψη. Ταυτόχρονα, παρέχει και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες γενικής κτηνιατρικής, όπως εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις. Στην κλινική υπάρχει και δυνατότητα βραχείας νοσηλείας για ζώα που χρειάζονται παρακολούθηση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ το περιβάλλον της είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνει το στρες των θεραπευόμενων σε όλα τα στάδια της νοσηλείας.

Οι εγκαταστάσεις της κλινικής είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, προσφέροντας ασφαλείς και άνετες συνθήκες για τα ζώα. Ξεχωριστοί χώροι νοσηλείας για σκύλους και γάτες διασφαλίζουν την άνεση και την ηρεμία τους. Οι χώροι εξέτασης και νοσηλείας είναι εργονομικά διαμορφωμένοι για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ενώ τα δύο χειρουργικά τραπέζια επιτρέπουν ταυτόχρονες επεμβάσεις, αν κριθεί απαραίτητο. Η κλινική διαθέτει επίσης ξεχωριστή αίθουσα για τις οδοντιατρικές επεμβάσεις, καθώς και εξοπλισμένο εργαστήριο για βασικές αναλύσεις και εξετάσεις, διασφαλίζοντας την άμεση διάγνωση και θεραπεία.

Η ομάδα της SurgiVets αποτελείται από επαγγελματίες με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και εμπειρίας. Οι ιδρυτές, Κωνσταντίνος Μπίκος και Δημήτρης Καλλιγέρης, ειδικεύονται στην ορθοπαιδική και γενική χειρουργική. Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, παθολόγος της κλινικής, είναι υπεύθυνος για την ιατρική φροντίδα και την παρακολούθηση της γενικής υγείας των ζώων. Οι νοσηλεύτριες, Αγγελική Μαυρολέων και Μελισσάνθη Κοντολέων, προσφέρουν άμεση φροντίδα στα ζώα κατά τη νοσηλεία τους, ενώ στην υποδοχή η Αναστασία Κοκκίνου καλωσορίζει με επαγγελματική συνέπεια τους ιδιοκτήτες και τα ζώα τους.

Στη SurgiVets, κάθε κηδεμόνας μπορεί να είναι σίγουρος ότι το ζώο του θα λάβει τη προσοχή που αρμόζει σε μια κλινική που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την ανθρώπινη προσέγγιση.

INFO
Στρ. Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο
2109403535
www.surgivets.gr
Facebook SurgiVets Κτηνιατρική Χειρουργική & Παθολογία
Instagram surgivets