Κατοικιδια

Pet Moustaches: Τα καλύτερα για τα ζωάκια μας!

Ευφάνταστα αξεσουάρ, ιδιαίτερα παιχνίδια που δεν θα αποχωρίζονται ποτέ, αλλά και μεγάλη ποικιλία τροφών για όλους

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Pet Moustaches: Ο ιδανικός προορισμός για τους μικρούς μας φίλους, με ανθρώπους απόλυτα ενημερωμένους και πρόθυμους να μας εξυπηρετήσουν

Αν το ζωάκι σας μπορούσε να σας μιλήσει, θα σας εκλιπαρούσε με τις πιο γλυκές γκριμάτσες του για μια επίσκεψη στο αγαπημένο του στέκι: Το Pet Moustaches, στο κέντρο του Αμαρουσίου, που έκλεισε τα 4 χρόνια της λειτουργίας του και το γιορτάζει! Προσέξτε: από 4 έως 11 Οκτωβρίου έκπτωση 20% σε αξεσουάρ, παιχνίδια και επιλεγμένες τροφές!

Στο Pet Moustaches θα βρείτε τα καλύτερα για τους αγαπημένους σας φίλους! Ευφάνταστα αξεσουάρ, ιδιαίτερα παιχνίδια που δεν θα αποχωρίζονται ποτέ, αλλά και μεγάλη ποικιλία τροφών για όλους: σκύλους, γάτες, καναρίνια, παπαγάλους, κουνέλια, ψάρια και ερπετά. Κι ακόμη, ένα απόλυτα ενημερωμένο φαρμακείο με κτηνιατρικά φάρμακα, παιχνίδια και προϊόντα καλλωπισμού, για να είναι τα ζωάκια μας πάντα υγιή και ευτυχισμένα.

Φυσικά, επιβάλλεται και μια στάση στον ειδικά εξοπλισμένο χώρο για καλλωπισμούς, εκεί όπου οι τετράποδοι φίλοι μας θα απολαύσουν το μπάνιο τους, το κούρεμά τους, καθαρισμό και περιποίηση σε αυτάκια, δοντάκια και νυχάκια, αλλά και κουρέματα ράτσας.

Ο ιδανικός προορισμός για τους μικρούς μας φίλους, με ανθρώπους απόλυτα ενημερωμένους και πρόθυμους να μας εξυπηρετήσουν!

INFO
Χατζηαντωνίου 11 &  Δημ. Ράλλη, Μαρούσι
2108066522
www.Petmoustaches.gr
Fcebook Pet Shop Moustaches
Instagram petshopmoustaches