Κατοικιδια

Πάτρα: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που έσερνε τον σκύλο του με το αυτοκίνητο

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά το νέο περιστατικό άγριας κακοποίησης ζώου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Σύλληψη και πρόστιμο 30.000 ευρώ σε άνδρα για κακοποίηση σκύλου - Tον είχε δέσει με αλυσίδα και τον έσερνε με το αυτοκίνητό του.
Χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 επιβλήθηκε σε άνδρα που τραβούσε σκύλο με αλυσίδα από το αυτοκίνητο © Dimitris Kapantais / SOOC

Πάτρα: Σύλληψη και πρόστιμο 30.000 ευρώ σε άνδρα για κακοποίηση σκύλου - Tον είχε δέσει με αλυσίδα και τον έσερνε με το αυτοκίνητό του.

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς, προχώρησε η αστυνομία σε περιοχή της Πάτρας.

Χθες το απόγευμα, πολίτης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο κατηγορούμενος οδηγούσε αυτοκίνητο και παράλληλα τραβούσε τον σκύλο του με αλυσίδα, η οποία ήταν δεμένη στο περιλαίμιο του ζώου.

Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Πατρών εντόπισαν άμεσα τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, ενώ ο σκύλος, φέροντας τραύματα στα πόδια και στη γνάθο, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί βεβαίωσαν στον κατηγορούμενο, διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.