Κατοικιδια

Pet Chef: Το πιο φρέσκο φαγητό για σκύλους έρχεται στην πόρτα σας με λίγα κλικ

Μαγειρεμένο με φροντίδα και υπό την επίβλεψη ειδικών

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 843
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Pet Chef: Μια φρέσκια ματιά στο φαγητό του σκύλου σου. Εξατομικευμένο πλάνο διατροφής στην πόρτα σου εύκολα & γρήγορα.

Υγιεινό, φρέσκο, πεντανόστιμο μαγειρευτό φαγητό για το αγαπημένο σας σκυλάκι, που στ’ αλήθεια θα σας λύσει τα χέρια. Η διαδικασία είναι υπερ-απλή και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Pet Chef. Αρχικά συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο με στοιχεία του σκύλου σας και στη συνέχεια διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες του. Επιλέγετε ανάμεσα από 4 λαχταριστές συνταγές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με κτηνίατρο/διατροφολόγο και είναι μαγειρεμένες με φρέσκα υλικά ασφαλή και για ανθρώπινη κατανάλωση. Τέλος, επιλέγετε είτε να κάνετε συνδρομή, με το φαγητό να έρχεται στην πόρτα σας κάθε δύο ή τέσσερις εβδομάδες, είτε απλή αγορά με φαγητό μιας εβδομάδας, με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Αττική!

Πολύ σημαντικό: Εάν για κάποιο λόγο θελήσετε να διακόψετε τη συνδρομή, αν και θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο σκύλος σας δεν θα αφήσει τίποτα στο πιάτο, μπορείτε να το κάνετε χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το φαγητό του Pet Chef μαγειρεμένο με φροντίδα και υπό την επίβλεψη ειδικών, εκτός από νόστιμο, έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία του αγαπημένου μας φίλου, συντελώντας σε λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα, ευχάριστη αναπνοή, βελτίωση στη χώνεψη και καλύτερη μακροχρόνια υγεία, που σημαίνει λιγότερες μη απαραίτητες επισκέψεις στον κτηνίατρο. Να το δοκιμάσετε!

2111994760 (Δευτ.-Παρ. 10.00-18.00), hello@petchef.gr, www.petchef.gr Facebook petchef.gr Instagram @petchef.gr