Κατοικιδια

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι δύο φωτογραφίες απεικονίζουν το ίδιο σκυλί (video)

Η συγκλονιστική ιστορία του Αυγούστου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127693-287544.jpg

Ο Αύγουστος περιπλανιόταν μόνος και παραμελημένος στους δρόμους της Αλαμπάμα. Κανένας δεν τον ήθελε και το ζώο αργοπέθαινε από σκουλήκια, τσιμπούρια και ψώρα που του έτρωγαν τρίχωμα και δέρμα.

Όλα αυτά μέχρι που τον εντόπισαν άνθρωποι εξειδικευμένου καταφυγίου αδέσποτων ζώων. Το συγκεκριμένο κέντρο περιθάλπει βαριές περιπτώσεις αδέσποτων και δεν πρόκειται απλά για μια φιλοζωική εταιρεία.

Η κατάσταση του Αυγούστου ήταν τόσο άσχημη που ακόμα κι εκεί το εξειδικευμένο προσωπικό και οι κτηνίατροι αδυνατούσαν να πουν τι ράτσα είναι.

Έπειτα από καθημερινό πλύσιμο και πάρα πολλή φροντίδα, ο αδέσποτος σκυλάκος άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Το τρίχωμά του επανερχόταν σταδιακά και μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν και η διάθεσή του.

Μόλις το τρίχωμά του επανήλθε πλήρως, ο Αύγουστος βρήκε την τέλεια οικογένεια και τώρα ζει μια ευτυχισμένη σκυλίσια ζωή.

Η ιστορία του κάνει τον γύρο του κόσμου και το βίντεο το οποίο ανήρτησε το περιοδικό UNILAD στο Facebook έχει μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο ημέρες πάνω από 9,2 εκατ. views.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.