- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βραβεία για τις InterMed & UNI-PHARMA στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025»
Τρία 3 platinum και τρεις χρυσές διακρίσεις
Διακρίσεις για καινοτόμα προϊόντα και καμπάνιες των InterMed & UNI-PHARMA
Για ακόμη μία χρονιά, διακρίθηκε με πολλαπλές βραβεύσεις στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025 ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ). Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο στις 29 Μαρτίου η ΙnterMed βραβεύτηκε με Gold διάκριση για την εταιρική digital παρουσία της, έλαβε ένα Platinum και ένα Gold βραβείο για καινοτόμα προϊόντα της, καθώς και ένα Gold βραβείο για καμπάνια προϊόντος περιποίησης. Με Platinum βραβείο, διακρίθηκε η UNI-PHARMA για τη 360ο καμπάνια σκευάσματός της. Το περίπτερο του ΟΦΕΤ μάλιστα, διακρίθηκε μετά από ψηφοφορία όσων παρευρέθηκαν, ως το καλύτερο περίπτερο της έκθεσης Health Pharm 2025.
Τα βραβευμένα καινοτόμα προϊόντα
H Hydra Boost Probiotics Cream της σειράς The Skin Pharmacist βραβεύτηκε με Platinum διάκριση ως καινοτόμο καλλυντικό προϊόν στο φαρμακείο, ενώ το Athlet Force διακρίθηκε με Gold βραβείο ως καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής. Η Hydra Boost Probiotics Cream και το Athlet Force είναι προϊόντα έρευνας και ανάπτυξης της InterMed.
Οι βραβευμένες καμπάνιες προϊόντων
Ο ΟΦΕΤ ξεχώρισε στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς και για τις marketing καμπάνιες δύο προϊόντων που έκαναν αίσθηση με την επικοινωνιακή τους προσέγγιση. Το συμπλήρωμα διατροφής HypnoFix της UNI-PHARMA κέρδισε το Platinum βραβείο για την 360ο καμπάνια του στα media, μια συνεργασία της δημιουργικής ομάδας της UNI-PHARMA με την εταιρεία παραγωγής Foss Production. Μια digital καμπάνια που έκανε αίσθηση ήταν αυτή του oρού ματιών Caffeine Eye Serum της σειράς δερμοκαλλυντικών The Skin Pharmacist της InterMed η οποία διακρίθηκε με Gold βραβείο. Η συγκεκριμένη καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της δημιουργικής ομάδας της InterMed με τη CG Works.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλαβε τη διεθνή διαπίστευση ποιότητας & ασφάλειας Joint Commission International
Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τι να κάνετε αν μπει glitter ή κόλλα στο μάτι σας
Χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη
Αναδείχθηκε «True Leader» από την ICAPCRIF
Δεν είναι όλα τα σπυράκια στο πρόσωπο και το σώμα το ίδιο – κάποια από αυτά απλώς δεν πρέπει ούτε να τα ακουμπήσετε
Πώς τα… μελομακάρονα επηρεάζουν τις ορμόνες!
Έρευνα εξηγεί τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ροφημάτων και της οστικής πυκνότητας
Προειδοποιήσεις των επιστημόνων για ραγδαία διασπορά λόγω των εορταστικών συναθροίσεων - Τα μέτρα προστασίας
Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
Το έργο του Σάββα Σαββόπουλου αναδεικνύει τη στενή διαπλοκή τραύματος, μηχανιστικής λειτουργίας και ψυχοσωματικής αποδιοργάνωσης
Γιατί η καθημερινή αλλαγή καλτσών και το σωστό πλύσιμο είναι απαραίτητα για την υγεία των ποδιών
Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και πιθανότητα επανεμφάνισης
Τι να κάνουμε και τι να αποφύγουμε
Η αλλαγή που δεν ξεκινά την 1η Ιανουαρίου
Μια απλή υπενθύμιση και μερικές πρακτικές συμβουλές γιατί η ισορροπία αρκεί
Επίσης, όπου κρίνεται απαραίτητο, γίνεται παραπομπή σε υπηρεσίες υγείας
Οι προδιαθεσικοί παράγοντες που επηρεάζουν
Γιατί είναι προτιμότερο να παραμένει μια περιστασιακή απόλαυση και όχι καθημερινή συνήθεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.