Health & Fitness

Venus Medicine: Το ισχυρό brand της αισθητικής ιατρικής

Η Έλενα Τσόλη, CEO της Venus Medicine, μας εξηγεί τη φιλοσοφία της βελτίωσης της εικόνας μας

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 931
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η υγεία και η ανεπιτήδευτη ομορφιά, ως διαχρονικό αποτέλεσμα στο πεδίο της αισθητικής ιατρικής, είναι τα κοινά ζητούμενα ανάμεσα στο ευρύ κοινό και τη Venus Medicine. Αυτή η πυξίδα τα τελευταία 13 χρόνια αποτελεί και θεμέλιο της πραγματικότητας να εξοπλίζει κορυφαίες κλινικές και ιατρεία με τεχνολογίες και προϊόντα που φέρουν ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, ιστολογικές αναλύσεις σε βάθος χρόνων, αλλά και την «ομπρέλα» κρατικών ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που διαρκώς εξελίσσουν και αναδεικνύουν πρωτοπόρα και ασφαλή αποτελέσματα στο πεδίο της Αισθητικής Ιατρικής.

Η φιλοσοφία της βελτίωσης της εικόνας μας χωρίς τομές, αναίμακτες διαδικασίες, ράμματα, πόνο και μακρές αποθεραπείες, με ασφαλή και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα είναι για τη Venus Medicine αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση ύπαρξης και ανέλιξης στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Eyelid Rejuvenation χωρίς χειρουργείο, γεμίσματα και ανόρθωση περιγράμματος προσώπου ή σώματος με πατενταρισμένη ιατρική τεχνολογία, χωρίς φάρμακα ή άλλα υλικά, αλλά και –εναλλακτικά– επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων με φυσικά υλικά, που μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και σε αυτοάνοσα περιστατικά, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο σύγχρονος ιατρός με τον εξοπλισμό της Venus Medicine.

Η απήχηση της δυναμικής της ελληνικής αυτής εταιρείας φτάνει στην άλλη άκρη του κόσμου, μια και παράλληλα φιλοξενεί με τις άριστες υποδομές της μεγάλο μέρος της μετεκπαίδευσης των ιατρών πάνω στην Αισθητική Ιατρική, στο πλαίσιο του κρατικού μεταπτυχιακού των πανεπιστημίων Camerino & Torino Ιταλίας, όπου οι ιατροί από κάθε σημείο του κόσμου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα από τους καθηγητές του πανεπιστημίου (θεωρία και εφαρμογές).

PLEXR (FDA Approved), Needle Shaping, Carbomax, Thuzzle, MCT (αυτόλογα εξωσώματα), ετερόλογο κολλαγόνο, Skin Line, SkinF, Whitepeel είναι μόνο μερικά από τα brands που φέρουν τη σφραγίδα της V.M. και που οι ιατροί οι οποίοι σέβονται τον ανθρώπινο ιστό, τα επιλέγουν και τα προσφέρουν στο κοινό τους, ως τις απόλυτα αξιόπιστες, ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες.

Με τιμή και αγάπη για τον άνθρωπο ως ασθενή αλλά και ως επαγγελματία, η Venus Medicine  υπόσχεται να παραμένει για πολλά χρόνια μια σοβαρή παράμετρος στα ζητούμενα και τις ανάγκες της Αισθητικής Ιατρικής.

Info
Ελλήνων Αξιωματικών 45, Βύρωνας 2109848108
www.venusmedicine.gr
Fb: venus.medicine.gr
Insta: venus.medicine.gr