Health & Fitness

Ανακαλύψτε τον κόσμο της ποδολογίας με την Άννα Παγκά και τη MediFoot

Θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 931
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανακαλύψτε τον κόσμο της ποδολογίας με την Άννα Παγκά και τη MediFoot

Σε μια εποχή που η καθημερινότητα μάς επιφυλάσσει έντονους ρυθμούς, τα πόδια μας αποτελούν το θεμέλιο της κίνησής μας και της ευεξίας μας. Η ποδολογία, ως ένα εξειδικευμένο επιστημονικό πεδίο που ασχολείται με την υγεία και την περιποίηση των ποδιών, θέτει στο επίκεντρο τη φροντίδα των άκρων βελτιώνοντας τη ζωή μας! Στην Ελλάδα, η Άννα Παγκά, μία από τις πρώτες ποδολόγους στη χώρα, έχει συνδέσει το όνομά της με την ειδικότητα, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσα από τη MediFoot και τα πρότυπα κέντρα ποδολογίας σε Αθήνα και Ρόδο.

Η ιστορία της MediFoot

Η MediFoot γεννήθηκε από την ανάγκη να προσφερθεί εξειδικευμένη φροντίδα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα πόδια τους. Η Άννα Παγκά, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, δημιούργησε ένα κέντρο που συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την ανθρώπινη προσέγγιση.

Οι υπηρεσίες της MediFoot

Η MediFoot προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες. Από την πρόληψη και τη διάγνωση, μέχρι τη θεραπεία και την αποκατάσταση, οι εξειδικευμένες ποδολόγοι με γνώση για το αντικείμενο και ουσιαστικό ενδιαφέρον, παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ποδολογικό περιστατικό, από το πρώτο κιόλας ραντεβού. 

  • Ποδολογική εξέταση: Πλήρης αξιολόγηση της υγείας των ποδιών, εντοπισμός τυχόν προβλημάτων και σύνταξη εξατομικευμένου προγράμματος θεραπείας.
  • Θεραπεία μυκήτων και ονύχων: Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και άλλων προβλημάτων των νυχιών.
  • Θεραπεία κάλων και σκληρύνσεων: Αφαίρεση κάλων και σκληρύνσεων με ασφαλείς και ανώδυνους τρόπους.
  • Περιποίηση διαβητικού ποδιού: Εξειδικευμένη φροντίδα για άτομα με διαβήτη, προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές.

Τα προϊόντα της MediFoot

Στοχεύοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από προβλήματα των άκρων, η MediFoot Cosmetics προχώρησε στην παραγωγή δύο καινοτόμων προϊόντων: της Nail Protection Lotion και του Skin Protection Milk, που αποτελούν πρωτοποριακές ανακαλύψεις στον χώρο της ποδολογίας. H Nail Protection Lotion συμβάλλει δραστικά στη φροντίδα και αποκατάσταση των νυχιών και του δέρματος γύρω από αυτά, ενώ το Skin Protection Milk προσφέρει πλούσια ενυδάτωση σε χέρια και πόδια.

MediFoot

Info
www.medifoot.gr

Βρείτε τα ποδολογικά κέντρα της MediFoot
Κεντρικό: Καψάλη 8 Αθήνα, 2107212370, 6945673515
Συνεργάτες: Π. Μελά 11, Ρόδος 2241029650

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.