Health & Fitness

Be Well Festival: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Η μεγαλύτερη γιορτή fitness & well-being έρχεται να μας δείξει τους δρόμους για μια καλύτερη ζωή

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Be Well Festival: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Διαγωνισμός Athens Voice: 15 διπλές προσκλήσεις για το Be Well Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

H μεγαλύτερη γιορτή ευεξίας, προσωπικής ενδυνάμωσης και γυμναστικής είναι γεγονός. Ένα απαράμιλλο μείγμα δραστηριοτήτων και εμπειριών θα λάβει χώρα για πρώτη φορά 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με στόχο ένα καλειδοσκοπικό «ταξίδι» προς την υγεία και την ψυχική ευημερία.

Be Well Festival: Μια γιορτή υγείας, ενδυνάμωσης και ευεξίας

Ο λόγος για το Be Well Festival, την κορυφαία εκδήλωση ευεξίας, που διοργανώνεται από τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, γνωστούς υποστηρικτές του wellness και του υγιεινού τρόπου ζωής. Το φεστιβάλ αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα του κοινού οράματος του ζευγαριού για την προώθηση της υγείας και της προσωπικής ενδυνάμωσης και υπόσχεται να αποτελέσει ισχυρό σημείο αναφοράς ως ο απόλυτος προορισμός για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από διάφορες πρακτικές και εργαλεία.

Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα
Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα

Στόχος του; Οι συμμετέχοντες να βρουν τρόπους να έρθουν πιο κοντά στον ολόκληρο εαυτό τους, να τον φροντίσουν και να τον αγαπήσουν μέσα από Fitness, Yoga, Pilates και Spa Πρακτικές, Ολιστικές Μορφές Θεραπείας και Εκπαιδευτικά Προγράμματα.

Τι είναι όμως ευεξία;

Η ευεξία (wellness) είναι ένας όρος που ακούμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει μόνο να κάνει με την καλή σωματική κατάσταση, την υγεία γενικότερα ή την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας:

Η ευεξία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευημερίας

Με απλά λόγια, το wellness είναι ένα προσωπικό ταξίδι -διαφορετικό για τον καθένα μας- προς την υγεία και την ψυχική ευημερία, που μας εξοπλίζει με τα κατάλληλα εργαλεία για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση της ζωής.

Be Well Festival: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Τα «μέρη» του Be Well Festival

Fitness
Το Fitness αποτελεί κλειδί για τη μακροζωία. Δεν αρκεί μόνο να φαινόμαστε fit, πρέπει επιπλέον και να αισθανόμαστε υγείς και δυνατοί. Οι συμμετέχοντες εδώ θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολλές fitness πρακτικές, όπως Αυτοάμυνα, Spinning, Tai Chi & Qi Gong, Boxing, High Energy Zumba, Cross-fit, Calisthenics, Weight Lift μέχρι να επιλέξουν αυτή με τα περισσότερα οφέλη για τους ίδιους.

Yoga Pilates
Υπάρχουν πολλά είδη Yoga και Pilates, όπως Power Yoga, Kundalini yoga, Bhakti Yoga, Aerial Yoga, Prenatal Yoga, Yin Yoga, Yoga, Kids Yoga, Laughter Yoga, Contemporary Pilates, Barre Pilates, Classical Pilates, Mat Pilates. Οι ενδιαφερόμενοι εδώ μπορούν να εντρυφήσουν στον χώρο της yoga και του pilates και να καταλήξουν σε αυτό που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Be Well Festival: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Spa/ Ολιστικές Πρακτικές
Ένα ταξίδι στο κόσμο του Spa και τις Ολιστικές Πρακτικές γύρω από θέματα που αφορούν: Φυσικές θεραπείες Ομορφιάς, Face Yoga, Μασάζ, Κρυοθεραπεία, Βελονισμό, Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεια, Οστεοπαθητική, Χειροπρακτική, Ασκήσεις Αναπνοής, Gong Bath and Sound Healing, Υπνοθεραπεία και Reiki.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Μια μεγάλη σειρά από ειδικά σεμινάρια που σχετίζονται με το fitness, τις ολιστικές πρακτικές και γενικότερα ό,τι αφορά θέματα υγείας και ευεξίας.

Υγιεινές Γαστρονομικές Επιλογές
Το φεστιβάλ διαθέτει ειδικό χώρο φαγητού με υγιεινές και γευστικές επιλογές. Το υγιεινό είναι πλέον και απολαυστικό! Στο BE WELL θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία από ροφήματα, σνακς και φαγητά και να ενημερωθείτε για νέες συνταγές, ιδέες που θα βελτιώσουν τις διατροφικές συνήθεις και θα βελτιώσουν την ποιότητα του φαγητού σας και αντίστοιχα της ζωής σας.

Be Well Festival: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Διαγωνισμοί και Δώρα
Στο BE WELL oι συμμετέχοντες κερδίζουν πολλά δώρα! Καταρχάς με την αγορά κάθε εισιτηρίου έχουν αυτόματα μία μηνιαία συνδρομή στα μοναδικά και σύγχρονα γυμναστήρια Alterlife. Στη συνέχεια, με το ίδιο εισιτήριο, όλοι έχουν ένα δωρεάν massage στα Mymassage! Τέλος, ο νικητής του Hang Challenge θα επιστρέψει στο σπίτι του με ένα πλήρες home gym από την Gear Up για να εξασκείται στον δικό του προσωπικό χώρο!

Και… ζωντανός επίλογος
Κάθε ημέρα ολοκληρώνεται με έναν ολοζώντανο μουσικό επίλογο. Συναυλίες, Χοροί, λαμπεροί καλεσμένοι και πολλές εκπλήξεις συμπληρώνουν αυτή τη γιορτή υγείας, ενδυνάμωσης και ευεξίας.

Διαγωνισμός - Διπλές προσκλήσεις για το Be Well Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η Athens Voice δίνει τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για το Be Well Festival 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η κάθε πρόσκληση ισχύει για όποια από τις δύο μέρες προτιμούν οι νικητές. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας γράφοντας «Be Well Festival» στο θέμα μέχρι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.