Health & Fitness

Podcast Ο άγνωστος Psy με την Έρρικα Ρούσσου | Διακοπές στο υποσυνείδητο

Μια συζήτηση με τον Δρ. Νικόλα Βόπη, ψυχολόγο / mind trainer και διδάκτωρ μοντέρνας ψυχολογίας στο Yale University

Έρρικα Ρούσσου
Έρρικα Ρούσσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Δρ. Νικόλας Βόπης μιλάει για το υποσυνείδητο

Πώς γεμίζει και πώς αδειάζει το υποσυνείδητο; Τι συμβαίνει όταν κάνουμε τα ίδια πράγματα κάθε μέρα χωρίς αλλαγή; Πώς «γυμνάζεται» το υποσυνείδητο; Ο Δρ. Νικόλας Βόπης μας ταξιδεύει στην «πισίνα» του υποσυνείδητου και μας λέει τι μπορούμε να κάνουμε για να μην πνιγούμε κολυμπώντας.

Νίκος Βόπης - Mind Trainer / Modern Psychologist

Ο Νίκος Βόπης είναι μοντέρνος ψυχολόγος / mind trainer και διδάκτωρ μοντέρνας ψυχολογίας στο Yale University. Εξερευνά, εντοπίζει, και μεταφράζει κρυμμένα μηνύματα του υποσυνείδητου προκειμένου να οδηγήσει τον καθένα από εμάς σε μια ζωή που αξιοποιεί όλες τις ικανότητές του χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Κατάκτηση κάθε δυνατού στόχου. Οι σπουδές του στο αντικείμενο τον εφοδίασαν με κατάλληλα εργαλεία και η ικανοποίηση που αντλεί από τις επιτυχίες των θεραπευόμενων δημιουργεί πάθος στο να θέλει να βοηθήσει όλους όσους έχουν αυτή την ανάγκη. Αυτό το πάθος τον οδήγησε στο να θέλει να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο και στο πεδίο της επιστήμης με το διδακτορικό του στη μοντέρνα ψυχολογία στο Yale University, εξασφαλίζοντας έτσι ότι πάντα θα είναι ενημερωμένος για τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με το υποσυνείδητο και την αξιοποίησή του προς όφελός μας.

Ο Δρ. Νικόλας Βόπης
Ο Δρ. Νικόλας Βόπης

Ο άγνωστος Psy - Τι θα ακούσουμε στο Podcast με την Έρρικα Ρούσσου

Τελικά, είμαστε όλοι χάλια; Ή μήπως, δεν έχουμε τη σωστή πληροφορία για να νιώσουμε καλά; Όλα γύρω μας τρέχουν. Βιάζονται. Σκοντάφτουν και πέφτουν. Μαζί τους, κι εμείς. Και είναι οκ αυτό. Αρκεί να γνωρίζουμε γιατί μας συμβαίνει. Ποια είναι η βάση του και πώς μπορούμε να την «ακούσουμε». Ο Άγνωστος Psy είναι ένα podcast που δημιουργήθηκε για να δώσουμε το λόγο στους ειδικούς να απαντήσουν στις απορίες μας πάνω στην ψυχική υγεία. Την δική μας ή των άλλων. Σε έναν κόσμο που η πληροφορία τρέχει ασταμάτητα, η Έρρικα Ρούσσου με καλεσμένους ειδικούς ψυχοθεραπευτές, ανοίγουν τη συζήτηση πάνω στα θέματα ψυχικής υγείας και περιμένουν τη δική σου συμμετοχή. Με μία ερώτηση, μία εξομολόγηση, μία σκέψη. Στόχος αυτού του podcast είναι να ψυχοεκπαιδευτούμε πάνω σε έννοιες που μπορεί να ακούμε σχεδόν καθημερινά αλλά δεν γνωρίζουμε και ενίοτε, φοβόμαστε. Ήρθε η ώρα να τις μάθουμε, να τις αγαπήσουμε εφόσον αποτελούν κομμάτι μας και να τις ακούσουμε.

Πριν σε αφήσουμε να πατήσεις το play, μία υπενθύμιση ότι αυτό το podcast το κάνουμε μαζί. Γι’ αυτό και περιμένουμε τις δικές σου ερωτήσεις, όποιο και αν είναι το θέμα της ψυχικής υγείας που σε απασχολεί, στα social media ή στο errika.roussou@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ