Health & Fitness

Podcast Health bites - Αστερία Σταματάκη | Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Μύθοι και αλήθειες

Μια συζήτηση με την καθηγήτρια Βάια Λαμπαδιάρη

Αστερία Σταματάκη
Αστερία Σταματάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο 30ό επεισόδιο του Podcast Health Bites  συζητήσαμε με την κ. Βάια Λαμπαδιάρη για τον ρόλο των ενέσιμων φαρμάκων στη διαχείριση της παχυσαρκίας, για τον τρόπο δράσης τους και για τις πιθανές παρενέργειες.

Health bites - Αστερία Σταματάκη | Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Μύθοι και αλήθειες
Βάια Λαμπαδιάρη

Η κ. Λαμπαδιάρη είναι  Καθηγήτρια Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας στη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, Μονάδα Έρευνας και Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».


Τι θα ακούσετε στο podcast «Health bites» με την Αστερία Σταματάκη

Το podcast «Health Bites» με την Αστερία Σταματάκη εστιάζει σε θέματα διατροφής και υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν και πολλές φορές μας προβληματίζουν. Θα καταρρίψουμε μύθους. Θα κατανοήσουμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος καθώς και την επίδραση της τροφής σ’ αυτό. Είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, την ισορροπημένη διατροφή, την υγεία του εντέρου, τις ορμόνες, τον ύπνο, την ψυχική μας διάθεση ή σοβαρότερες καταστάσεις όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μας συμβουλεύουν για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και κυρίως πώς να ζήσουμε καλύτερα.

Η Αστερία Σταματάκη είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος, RD, MSc, PhDcand με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση περιστατικών με διαταραχές του πεπτικού σωλήνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ