Health & Fitness

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου

Eνόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Δωρεάν έλεγχος στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου - Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη σημερινή εξέταση.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη σημερινή εξέταση και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας © Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Δωρεάν έλεγχος στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου - Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη σημερινή εξέταση.

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Προεδρία της Δημοκρατίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη δράση, η οποία θα διαρκέσει δύο ημέρες, έχουν δηλώσει συμμετοχή 70 γυναίκες, ανάμεσά τους και υπάλληλοι της Προεδρίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη σημερινή εξέταση και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελο Φιλόπουλο για το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα με την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συναισθηματική καμπάνια Αν ήξερα για την αναγκαιότητα του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
«Αν ήξερα»: Η νέα καμπάνια για τη σεξουαλική αγωγή είναι ό,τι θα θέλατε να γνωρίζει το παιδί σας

Πέντε οργανισμοί, 17 εκπαιδευτικά βίντεο, 17 κατηγορίες μαθημάτων, ένας στόχος: η Νιόβη Μιχαλοπούλου και Μαρία Πατεράκη μιλούν αποκλειστικά στην AthensVoice για το νέο φιλόδοξο project

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.