- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Θεραπευτική ιστιοπλοΐα από την Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας
Τελετή έναρξης με επίτιμη ambassador τη Μόνικα
Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας – Τελετή έναρξης στις 12/5 με επίτιμη ambassador τη Μόνικα.
H Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 (ώρα 20:00), τελετή έναρξης του προγράμματος θεραπευτικής ιστιοπλοΐας με επίτιμη ambassador τη Μόνικα, στο θερινό κινηματογράφο Αλίμου - Cine Alimos.
Το πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge, περιλαμβάνει από τις 6 έως τις 19 Μαΐου 2 ιστιοπλοϊκά ταξίδια στον Σαρωνικό κόλπο, για άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση από όλο τον κόσμο.
Στην διάρκεια των δύο ταξιδιών, θα εφαρμοστούν στους συμμετέχοντες που διαβιούν με Πολλαπλή Σκλήρυνση, θεραπευτικές τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης και σωματικής ευεξίας, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σχέση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων αναψυχής με την κοινωνική ενσωμάτωση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.
Η δράση «Θαλάσσια ΑπόΔΡΑΣΗ: Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα» είναι ενταγμένη στις δράσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου).
Το προφίλ της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια με στόχο:
- την υποστήριξη των ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ώστε να πετύχουν την αυτονομία, το συντομότερο δυνατόν και με το λιγότερο κόπο,
- τη βελτίωση της καθημερινότητας τους με σκοπό τη συμμετοχή τους στο καθημερινό παραγωγικό γίγνεσθαι,
- την επανένταξη τους μέσω της επαγγελματικής ενασχόλησης στο κοινωνικό σύνολο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω στα προβλήματα που δημιουργεί η νόσος,
- την συμβολή τόσο στη σωστή χρήση της υπάρχουσας θεραπείας, όσο και στην έρευνα για την εύρεση οριστικής θεραπείας,
- την έγκυρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων (ασθενών, θεραπευτών, συγγενών κ.α.) σε θέματα γύρω από τη νόσο.