Health & Fitness

Euromedica Κηφισιάς: Ένα νέο, υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο με Ανοιχτό Μαγνήτη

Η μονάδα ανακαινίσθηκε πλήρως κτιριακά και σε ιατρικά μηχανήματα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euromedica Κηφισιάς

Στο διαγνωστικό κέντρο Euromedica Κηφισιάς, εξειδικευμένοι γιατροί παρέχουν διαγνωστικές εξετάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τον μοναδικό στην περιοχή Ανοιχτό Μαγνητικό Τομογράφο Philips Panorama.

Όταν πρόκειται να διενεργήσει κανείς εξετάσεις για την υγεία του, θέλει το διαγνωστικό κέντρο που επιλέγει να διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό και καταρτισμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό. Όλα αυτά μπορεί να τα βρει κανείς στη Euromedica Κηφισιάς που ξεκίνησε πάλι τη λειτουργία της μετά από ριζική ανακαίνιση στο χώρο και στα ιατρικά μηχανήματα. Η μονάδα διαθέτει σήμερα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και φιλόξενους χώρους αναμονής εξεταζόμενων.

Euromedica Κηφισιάς

Ο ολοκαίνουργιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς στη Euromedica Κηφισιάς μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι το συγκεκριμένο κέντρο διαθέτει τον μοναδικό στην περιοχή Ανοιχτό Μαγνητικό Τομογράφο Philips Panorama για εξετάσεις βασικών ζωτικών οργάνων όπως εγκέφαλος ή άνω κάτω κοιλία με καλή ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα περισσότερα συστήματα μαγνητικής τομογραφίας ανοικτού τύπου. Ο κορυφαίος αυτός μαγνητικός τομογράφος είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία χάρη στο διευρυμένο άνοιγμα και το μειωμένο μήκος του εξεταστικού πεδίου του. Ακόμη, είναι κατάλληλος για παιδιά, τα οποία μπορεί να δυσκολεύονται στην πραγματοποίηση τέτοιων εξετάσεων λόγω της μειωμένης οπτικής επαφής με τον γονέα. Ο Μαγνητικός Τομογράφος Philips Panorama είναι πιο άνετος και επιτρέπει γωνία θέασης 360º ώστε τα παιδιά να νιώθουν απόλυτη ασφάλεια.

Ανοιχτός Μαγνητικός Τομογράφος Philips Panorama - Euromedica Κηφισιάς

Ακόμη, στη Euromedica Κηφισιάς υπάρχει πλήρες απεικονιστικό τμήμα εξοπλισμένο με Αξονικό Τομογράφο, Υπερηχοτομογράφους, Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ακτινολογικό καθώς και DExA για την Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας. Στο διαγνωστικό κέντρο λειτουργεί επίσης πλήρες καρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης. Παράλληλα, διενεργούνται όλες οι εξετάσεις βιοπαθολογίας, check up, και μοριακής βιολογίας συμπεριλαμβανομένων και των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, γρήγορα και αξιόπιστα. Το διαγνωστικό είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα δημόσια ταμεία.

Euromedica Κηφισιάς

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεται να επισκεφθείς ένα διαγνωστικό κέντρο, στη Euromedica Κηφισιάς θα βρεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.

Euromedica Κηφισιάς
Λ. Κηφισίας 243, 14561
Τηλ. 210 6127644
info.kifisia@euromedica.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.