- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer
Έως και 200 θέσεις απασχόλησης, υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης
Το Παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ
Το χώρο όπου φιλοξενείται το Παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας, που δημιουργεί η Pfizer στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε ο Α.Ε. ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελληνική Δημοκρατία, κ. Geoffrey Pyatt, στο πλαίσιο περιοδείας, που πραγματοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για μια επένδυση, που θα δημιουργήσει στην πλήρη ανάπτυξή της 200 νέες θέσεις απασχόλησης, υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης.
Συνοδευόμενος από τον Πρόξενο κ. G. Pfleger, ξεναγήθηκε στους χώρους του Τεχνολογικού Κέντρου από τον επικεφαλής του κ. Nico Gariboldi και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Hellas Α.Ε., κ. Ζαχαρία Ραγκούση, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία της επένδυσης, το έργο και τις δραστηριότητες του Κέντρου. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο κ. Πρέσβης δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος για τη συμβολή της ψηφιακής καινοτομίας στην κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών του κλάδου της υγείας, αλλά και τη σημαντική συμβολή του Κέντρου της Pfizer για την Οικονομία και την Απασχόληση στην Ελλάδα. Έκανε, μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στη γρήγορη εξέλιξη της επένδυσης, η οποία είχε ανακοινωθεί μόλις πριν λίγους μήνες στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Ο κ. Πρέσβης είχε, παράλληλα, την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους του Κέντρου, μερικοί εκ των οποίων ήταν Έλληνες του εξωτερικού, που επέστρεψαν στη χώρα μας για να εργαστούν στο Κέντρο της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.
Παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα
Η Pfizer καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, να μεγιστοποιήσει τις ωφέλειες που προσφέρουν οι τεχνολογίες αιχμής, στην ανάπτυξη νέων θεραπειών και εμβολίων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε φέτος τη λειτουργία του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη με την προοπτική να καλύψει έως 200 θέσεις υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης σε αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας όπως αυτό της Τεχνητής Νοημοσύνης, με τελικό σκοπό την αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της ανθρώπινης υγείας.