- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ποιος είναι ο Ψηφιακός Βοηθός που μας απαντά για τον κορωνοϊό
Νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Αττικής
Πληροφορίες για τον COVID-19 και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής μέσα από τον αυτόματο ψηφιακό βοηθό της περιφέρειας
Τον αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό, ο οποίος θα δίνει πληροφορίες στους πολίτες για τον κορωνοϊό αλλά και για τις υπηρεσίες και τις δομές της Περιφέρειας Αττικής, ενεργοποίησε η περιφέρεια.
Πώς λειτουργεί ο Ψηφιακός Βοηθός atticabot
Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής (atticabot) παρέχει με εύκολο και απλό τρόπο πληροφορίες και ενημέρωση για την Περιφέρεια Αττικής και τις Υπηρεσίες της και παράλληλα δίνει χρήσιμες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19.
Οι απαντήσεις δίνονται με αυτοματοποιημένο τρόπο και λειτουργεί προς το παρόν μέσα από το facebook ενώ σύντομα θα μπορεί να λειτουργεί και από το website της Περιφέρειας Αττικής. Για να χρησιμοποιήσετε τον ψηφιακό βοηθό χρειάζεται να έχετε στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας το facebook messenger και αρκεί να πατήσετε στο link: https://www.messenger.com/t/atticabot. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή.
Ο χρήστης μπορεί να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες επιλέγοντας μεταξύ των μενού, πχ Μέτρα Προστασίας, Φόρμα κοκ. Ο χρήστης μπορεί να γράψει πληκτρολογώντας το δικό του ερώτημα, πχ Νέα, και ο Ψηφιακός Βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη θα προσπαθήσει να καταλάβει το ερώτημα και να απαντήσει σχετικά.
Τη στιγμή αυτή ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία (beta) και όσοι χρήστες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, έχουν κάποια παρατήρηση ή πρόταση βελτίωσης, ενθαρρύνονται να τη στείλουν μέσω της φόρμας http://botakis.com/atticabot-feedback.
Οι πληροφορίες που περιέχονται αντλούνται από τον δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Αττικής και ενημερώνονται συνεχώς ανάλογα με τα ερωτήματα που γίνονται. Με τον τρόπο αυτό η γνώση του ψηφιακού βοηθού είναι δυναμική και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες και δεδομένα.
Για λόγους συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) παρακαλείστε να μη στέλνετε προσωπικά σας στοιχεία και προσωπικά δεδομένα. Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής λειτουργεί για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τους άλλους τρόπους επικοινωνίας σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης.
Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής υλοποιήθηκε με την τεχνολογική πλατφόρμα για την υλοποίηση και λειτουργία ψηφιακών βοηθών Botakis που είναι σχεδιασμένη από την ελληνική εταιρία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy.
Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Σήμερα ενεργοποιούμε ακόμα μια ψηφιακή υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων, τον Ψηφιακό Βοηθό της Περιφέρειας Αττικής. Ο Ψηφιακός Βοηθός παρέχει με αυτόματο και εύκολο τρόπο πληροφορίες για τον COVID-19 καθώς και για τις Υπηρεσίες και τις δομές της Περιφέρειας. Φέρνουμε την Περιφέρεια στο κινητό των πολιτών και συγκεκριμένα ως μια επαφή στο facebook messenger. Έτσι, χωρίς να απαιτείται κάποια πρόσθετη εφαρμογή κινητού, ο χρήστης αποκτά με το κινητό του πρόσβαση σε ένα πλήθος δεδομένων της Περιφέρειας, ενώ οι πληροφορίες συνεχώς εμπλουτίζονται με δυναμικό τρόπο και ανάλογα με τα ερωτήματα με τη χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Novo Nordisk Hellas οδηγεί τη συνεργασία για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας
Μια συζήτηση με τον γαστρεντρολόγο Γεώργιο Αναγνωστόπουλο
Από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής
12 ερωτήσεις που από την απάντησή τους θα καταλάβετε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσατε
Η πρώτη υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης βρίσκεται στη Λάρισα
Βαθιά αναζωογόνηση και ενυδάτωση
Αν σας προβληματίζουν κάποιες συνήθειες της ενήλικης ζωής σας, ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί
Μελέτη ΙΟΒΕ: 2,5 δισ. σε όρους ΑΕΠ η συνεισφορά της Pfizer στην ελληνική οικονομία την περίοδο 2020-2030
«Για να δούμε τι ξέρεις για τους πνεύμονές σου...»
Έμπρακτη προσήλωση της εταιρείας στην προαγωγή της ισότητας και της διαφορετικότητας στο εργασιακό περιβάλλον
Στην πρώτη συνάντηση με τίτλο «Ψυχανάλυση και κινηματογράφος της παρατήρησης - Μεγεθύνοντας το αδιόρατο», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο Γρηγόρης Μανιαδάκης συνομιλεί με την Εύα Στεφανή
Τα συμπτώματα, η πρόληψη και η θεραπεία
Πώς αξιολογούνται τα βακτήρια ως «επικίνδυνα»
1 στα 10 μωράκια γεννιούνται πρόωρα. Να δείχνετε όσο γίνεται περισσότερη συμπάθεια και συμπαράσταση
Οι μικροί ήρωες που νικούν τις προκλήσεις και αποδεικνύουν τι σημαίνει δύναμη από την πρώτη στιγμή
O 20χρονος φοιτητής γεννήθηκε πρόωρα και σήμερα στέλνει ένα μήνυμα στις οικογένειες
Προστατεύουν μάλιστα και τον εγκέφαλο
Εξάρσεις της πάθησης προκαλούν οι αλλαγές της θερμοκρασίας
Τα πλεονεκτήματα και οι παρενέργειες
Από τη γέννηση θα πρέπει να αρχίζει ο προσυμπτωματικός έλεγχος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.