- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η DEMO ABEE στο 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο
Το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός της πνευμονολογικής κοινότητας
Συμμετοχή της εταιρείας DEMO ABEE στο 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο
Η φαρμακοβιομηχανία Demo ΑΒΕΕ συμμετείχε στο 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο, οι εργασίες του οποίου άρχισαν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Athens Hilton και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.
Το 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελλήνιων συνεδρίων, ενώ έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στα δρώμενα της πνευμονολογικής κοινότητας. Το τελικό πρόγραμμα αποτέλεσε ένα συνδυασμό παρουσιάσεων και σχολιασμού-συζήτησης των νέων δεδομένων και εξελίξεων τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.
Οι πνευμονολόγοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το portfolio της στον χώρο της πνευμονολογίας. Η DEMO διαθέτει θεραπείες που αφορούν σπάνιες παθήσεις όπως είναι η πνευμονική υπέρταση και η εκ γενετής έλλειψη α-1 αντιθρυψίνης, δύο πολύ σοβαρές και σπάνιες παθήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε μάλιστα η ενημέρωση των ειδικών γύρω από τη θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από ανεπάρκεια ή/και έλλειψη α1-αντιθρυψίνης στους οποίους η περίσσεια σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται «ελαστάση» προκαλεί σε βάθος χρόνου την καταστροφή του πνευμονικού ιστού.
Η DEMO για τους ασθενείς αυτούς διαθέτει θεραπευτικό σκεύασμα, καθώς εισάγει και προωθεί σκεύασμα υποκατάστασης α1-αντιθρυψίνης με αποτέλεσμα σήμερα σημαντικός αριθμός ασθενών να λαμβάνει τη θεραπεία αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα.
Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής στόχευσης στην συνδρομή της προσπάθειας της επιστημονικής κοινότητας, ως προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.