Wine & Spirits

Ούζο Βαρβαγιάννη: 164 χρόνια παράδοση, 6 γενιές ποτοποιίας, 4 ετικέτες αγαπημένου αποστάγματος

Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ούζο Βαρβαγιάννη: 164 χρόνια παράδοση, 6 γενιές ποτοποιίας, 4 ετικέτες αγαπημένου αποστάγματος

Ούζο Βαρβαγιάννη: τέσσερις διαφορετικές ετικέτες, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες ούζου που ταιριάζουν σε ποικίλες στιγμές και διαθέσεις

Ήταν το 1860 όταν ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου κουβαλώντας στις αποσκευές του τα μυστικά της ποτοποιίας. Από τότε μέχρι σήμερα η ετικέτα Βαρβαγιάννης συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας με ασυναγώνιστη γεύση και αρώματα που μας φέρνουν κοντά στην ελληνική γη. Η απόσταξη του ούζου και για την έκτη γενιά που κρατά σήμερα τα ηνία της ποτοποιίας είναι υπόθεση σοβαρή. Με μεράκι και αγάπη μάς προσφέρουν τέσσερις διαφορετικές ετικέτες από το αγαπημένο απόσταγμα για να επιλέξουμε ποια ταιριάζει στη στιγμή και στη διάθεση της παρέας. Ο κοινός τόπος είναι ότι αποτελούν 100% προϊόντα απόσταξης με αργές διαδικασίες, αγνές πρώτες ύλες και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου.

Ούζο Βαρβαγιάννη

Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο
Η ελαφριά και απαλή πρόταση που αποτελεί απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών της λεσβιακής γης.

Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο

Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε
Κλασική και διαχρονική αξία στο ούζο, με αυστηρό και πλούσιο σώμα που φέρνει στο ποτήρι τη θαλασσινή αύρα. Απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών – συνταγή που έφερε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από τη Ρωσία το 1860.

Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε

Ούζο Βαρβαγιάννη Αφροδίτη
Γεννήθηκε το 1962 και είναι προϊόν πολλαπλών αποστάξεων. Ιδανικό για απαιτητικά γευστικά ταιριάσματα, με πλούσιο και βελούδινο σώμα.

Ούζο Βαρβαγιάννη Αφροδίτη

Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων
Αποστάχθηκε πρώτη φορά το 1950 για να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του ούζου. Ένα εκλεκτό απεριτίφ που κυριαρχεί ο γλυκάνισος φέρνοντας στον νου την αγνή και άγρια φύση των θαλασσινών.

www.varvayanni.com
Fb: OuzoBarbayanni

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.