- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ποια είναι η μυστική συνταγή non alcoholic του καλoκαιριού;
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Crodino, το non alcoholic απεριτίφ που συνοδεύει τα καλοκαίρια σου
- ADVERTORIAL
Αν το καλοκαίρι ήταν συνταγή τότε αυτή θα είχε σίγουρα τα εξής συστατικά: Ένα δροσερό aperitivo με χρώμα ξανθό, βαθύ κίτρινο με πορτοκαλί λάμψεις -άκρως εντυπωσιακό και ζωηρό-, αφρώδες, με αναμφισβήτητα μοναδική γεύση. Aρκετές βουτιές στη θάλασσα ή διασκεδαστικά pool party (Pool party season is here, yeah!), εναλλαγές πολύχρωμων μαγιό, αγαπημένους φίλους, ανεβαστική μουσική και χαρούμενη διάθεση. Εποχή: Καλοκαίρι. Ποτό: Mη αλκοολούχο απεριτίφ Crodino. Συνταγή: Επιτυχημένη, γεμάτη χρώμα και φυσαλίδες. Συναίσθημα: Απόλυτη χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Τοποθεσία: Δίπλα στην πισίνα. Σύνθημα: Get the party started!
Το ραδιόφωνο παίζει τώρα τα hit του καλοκαιριού, λίγο το «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού, το LALALALA της Μαρίνας Σάττι και φυσικά από Coldplay το feels like Ι am falling in love. Η διάθεση έχει ανέβει και το must μη αλκοολούχο πότο αρχίζει να σερβίρετε μπροστά μου από χέρι σε χέρι. Φυσικά βάζω και εγώ ένα χεράκι βοηθείας! Πρώτο βήμα, προσθέτω πολύ πάγο σε ποτήρι κρασιού μέχρι να γεμίσει, αφού το Crodino πρέπει να σερβίρεται έτσι. Έπειτα βάζω το non alcoholic απεριτίφ, συνεχίζω με μια φέτα πορτοκάλι για γαρνιτούρα, ενώ όποιος θέλει μπορεί να ρίξει και μια σταγόνα σόδα για περισσότερες φυσαλίδες στο ποτήρι του -bubble time, έχει πάντα άλλη χάρη αυτή η διαδικασία. Ποτήρια ψηλά λοιπόν, και cheers!
Είναι το τέλειο ρόφημα όταν θέλεις κάτι δροσιστικό ανά πάσα στιγμή ενώ αποτελεί μια καλή λύση για όλους, για τους φίλους και μη του αλκοόλ. Η γεύση του οδηγεί σε μια ενδιαφέρουσα πικρή γλυκύτητα, με πολύπλοκα μπαχαρικά κι στην επίγευσή του, αφήνει ένα εκλεπτυσμένο και εκπληκτικό φινίρισμα πικάντικου εσπεριδοειδών, με φυτικούς και ξυλώδεις τόνους. Αυτές οι παρατεταμένες νότες πορτοκαλιού και φρούτων, έντονα καρυκευμένες με νότες βοτάνων είναι με λίγα λόγια αυτό που τους ξετρελαίνει όλους.
Ο «μύθος» λέει πως η μυστική συνταγή του Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης. Συγκεκριμένα, το non alcoholic aperitivo δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία το 1965 και η συνταγή του δεν άλλαξε ποτέ -λογικό-, μονάχα αναβαθμίστηκε. Θα το δεις να σερβίρεται από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ -σε κάθε γωνιά του πλανήτη- παρέα με νόστιμα σνακ και μεζεδάκια, όπως τάπας ή συνοδευτικά, τυριά και αλλαντικά ή ακόμη και με ένα απλό γεύμα. Απόλαυσε το με τον δικό σου τρόπο, σε θερινά και ταράτσες, party, δίπλα στη θάλασσα, παντού. Εκεί που έχει ανάγκη η καρδιά σου.
Οι πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας άλλωστε απολαμβάνονται πάντα με το δικό μας, αυθεντικό στιλ. Ας το φανταστούμε, εμείς και η αγαπημένη μας παρέα με ένα ωραίο παγωμένο χρυσαφένιο Crodino στα χέρια μας. Σε έναν κόσμο που πολλοί ακολουθούν τους σιωπηλούς κανόνες, απολαμβάνουμε τις επιλογές μας χωρίς συμβιβασμούς, όπου κι αν βρισκόμαστε, με τον δικό μας τρόπο χάρη στο μη αλκοολούχο spritz Crodino που βρίσκεται πάντα δίπλα μας στις πιο ωραίες καλοκαιρινές στιγμές. Say YES to Aperitivo? Anytime!
Ανακάλυψε περισσότερα για τον κόσμο του Crodino στο crodino.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.