- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Wine party, το By the Glass κλείνει 9 χρόνια και το γιορτάζει
Με κρασί και μουσική στη φιλόξενη Στοά Ράλλη
Το By the Glass συμπληρώνει φέτος 9 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
Το 2012 μέσα στη Στοά Ράλλη, μια ανάσα από το Σύνταγμα, ανοίγει ένα από τα πρώτα wine bar της Αθήνας και οι οινόφιλοι της πόλης βρίσκουν το στέκι τους. Στον κατάλογο φιγουράρουν εκατοντάδες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα αλλά και μικρά οινικά διαμάντια από όλες τις οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας, ενώ χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο CORAVIN κάποιος μπορεί να πιει το αγαπημένο του κρασί σε ποτήρι χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλει ολόκληρη τη φιάλη. Από δίπλα και τα νόστιμα πιάτα (comfort προτάσεις με δημιουργικές πινελιές και σουξέ τα θρυλικά πια «μπιφτεκάκια»), έκαναν το By the Glass να αγαπηθεί πολύ και να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα αθηναϊκά στέκια.
Φέτος το δημοφιλές wine bar συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τον τρόπο του… με εκλεκτό κρασί, λαχταριστά πιάτα και ένα μοναδικό live! Αυτή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τις 14.00 το μεσημέρι και μέσα στη ζεστασιά της υπέροχα στολισμένης Στοάς Ράλλη το By the Glass μας προσκαλεί για να φυσήξουμε όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας. Με live μουσική από το τρίο Rosanna Mailan, ειδικό μενού, πολλές ελληνικές και ξένες ετικέτες κρασιών στο ποτήρι, ενώ αρκετοί θα είναι και οι τυχεροί που θα κερδίσουν μία από τις φιάλες magnum που θα κληρωθούν.
Ακούγεται ωραία ιδέα για μια ωραία κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο που θα γίνει ακόμη ωραιότερη με ένα ποτήρι κρασί (… ή και δύο). Αν συμφωνείς, βάλτο στο πρόγραμμά σου και την Κυριακή δίνουμε ραντεβού εκεί!
Σουρή 3 &Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Σύνταγμα, 210 3232560, www.bytheglass.gr, Facebook: By the glass, Instagram: @bytheglass.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.