- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μπορεί να κλείνουν τα πάντα στις 00.00 και εμείς να πρέπει να επιστρέψουμε σπίτια μας μέχρι τις 00.30 πριν... γίνουμε κολοκύθες, αλλά αν δούμε τα πράγματα θετικά υπάρχει και κάτι καλό μέσα σε αυτό: οι έξοδοί μας έχουν μετακινηθεί προς μια πιο ανθρώπινη ώρα. Τέρμα τα hangovers και το ξύπνημα στο παρά πέντε. Θα βρεθούμε με τους φίλους μετά τη δουλειά, θα τσιμπήσουμε κάτι νόστιμο, θα πιούμε χωρίς τύψεις και θα επιστρέψουμε σπίτι με άλλη διάθεση.
Αργά το απόγευμα, κάπου μεταξύ 18.00-19.00 είναι η ώρα που οι Ιταλοί ονομάζουν aperitivo και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ορίζει ως after office drinks. Η ώρα που θες να πιεις κάτι με χαμηλούς (ή και όχι) αλκοολικούς βαθμούς για να χαλαρώσεις από το στρες της μέρας, το οποίο θα συνοδέψεις με κάτι νόστιμο και απολαυστικό. Αν για κάτι μπορούμε να χαιρόμαστε σε αυτή την πόλη είναι για τα στέκια της που τα έχουν όλα: υψηλού επιπέδου cocktails, κεφάτη ατμόσφαιρα, νόστιμα πιάτα. Κάναμε έρευνα και ανακαλύψαμε από πολύχρωμα mocktails σε τροπικές ζούγκλες της πλατείας Αγίας Ειρήνης, μέχρι ανατρεπτικά cocktails στους αγαπημένους πεζόδρομους της Αθήνας. Διάλεξε στέκι για απόψε…
Δειτε περισσοτερα
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Ποιες παραστάσεις διαμορφώνουν το φετινό θεατρικό τοπίο
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Λαχταριστές μακαρονάδες, μερακλίδικα κεμπάπ κι ασυναγώνιστο brunch
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σημειώνονται απότομες αλλαγές του καιρού, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται και τα πρώτα «κύματα» ιώσεων