- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Το εστιατόριο Zinglee στο Κολωνάκι διοργανώνει μια wine pairing βραδιά με τα κρασιά του Κτήματος Τσέλεπου
Κομψό και νόστιμο, το Zinglee άνοιξε στο Κολωνάκι και σύντομα έγινε ένας από τους αγαπημένους all day προορισμούς των Αθηναίων. Σε περιμένει από το πρωί με καφέ και brunch, ενώ μένει μέχρι αργά το βράδυ για εντυπωσιακά πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, αλλά και δροσερά cocktails.Συχνά διοργανώνει διάφορα events με μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως το Wine Pairing με παρουσίαση οίνων από το Κτήμα Τσέλεπου, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.
Το Κτήμα Τσέλεπου βρίσκεται στη Μαντινεία Αρκαδίας και το οινοποιείο του περιβάλλεται από 300 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα. Με μια παραγωγή που αγγίζει τις 350.000 φιάλες τον χρόνο είναι επίσης από τους πιο δημοφιλείς παραγωγούς ελληνικού κρασιού. Εκτός από τη Μαντίνεια διαθέτει επίσης αμπελώνες και στη Νεμέα. Στις 19 Φεβρουαρίου στις 20.30 η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη θα παρουσιάσει στο Zinglee τα ωραία κρασιά του. Θα ακολουθήσει wine pairing με ένα μενού 5 πιάτων, ιδανικό για να αναδείξει την ποιότητα των κρασιών. Η τιμή του μενού είναι στα €35/ άτομο και παρακάτω μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά:
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι, 210 3608591
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.