- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το ιστορικό Κτήμα Μάτσα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό
Περιήγηση στα κτήματα και στα ποτήρια Μπουτάρης
Για πρώτη φορά το ιστορικό κτήμα της Ρωξάνης Μάτσα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και ξεκινάει οινογνωσίες
Εκείνη είναι η Ρωξάνη Μάτσα, μια αυθεντική αμπελοκαλλιεργήτρια, η «κυρά της Μαλαγουζιάς», βραβευμένη πολλές φορές για την προσφορά της στον οινικό κλάδο της χώρας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Και το κτήμα της στην Κάντζα είναι ένα από τα πιο ιστορικά αλλά και τα πιο όμορφα της Αττικής, μέσα σε αυτό καλλιεργούνται γηγενείς ποικιλίες, συνεχώς από τον 19ο αιώνα. Για πρώτη φορά ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και μάλιστα είναι η οινοποιία Μπουτάρη που θα εγκαινιάσει την ενότητα των δοκιμών με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, τα «κρασιά ήπιων πρακτικών».
Η εκδήλωση γίνεται τη Δευτέρα 10/6, ξεκινάει στις 6.30 το απόγευμα(προσέλευση), ακολουθεί ξενάγηση στο κτήμα με τους περιποιημένους αμπελώνες και τους κήπους με τις τριανταφυλλιές, συνεχίζει με παρουσίαση από τον οινολόγο της οινοποιίας Μπουτάρη Αλέξανδρο Τζαχρίστα 12 κρασιών με πειραματική οινοποίηση. Η εμπειρία θα ολοκληρωθεί με το ταίριασμα των κρασιών με τυριά και αλλαντικά. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, η συμμετοχή είναι 25€ το άτομο, για κρατήσεις απευθυνθείτε στο info@boutari.gr.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.