- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μοναστηριακές μπίρες στο Barley Cargo
Eυκαιρία να εξαγνιστούμε για τις αμαρτίες μας. Αμήν.
Τι ταιριάζει με τις ιερές και άγιες μέρες που διανύουμε; Μοναστηριακές μπίρες. Αυτά τα πλούσια, γεμάτα θαύματα που μόνο οι μοναχοί ξέρουν να κάνουν. Μια από τις καλύτερες μπιραρίες της Αθήνας, το Barley Cargo, είχε την ιδέα να διοργανώσει το Trappist Beer Fest και από τις 15 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή του Πάσχα (28 Απριλίου) ξεκινάει στη Κολοκοτρώνη ένα μυσταγωγικό ταξίδι στον κόσμο του «Τάγματος των Σιστερσιανών Μοναχών της Αυστηρής Υπακοής» ή αλλιώς των μοναχών Trappist, ακολουθώντας το ιερό μονοπάτι των γεύσεων και των αρωμάτων των Αυθεντικών Μπιρών Trappist (Authenic Trappist Products –ATP). Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκλεκτές μπίρες από 13 μοναστήρια θα στολίσουν τα Beer Walls και τη βαρελίσια κάνουλα του Barley Cargo, ενώ πάνω από 40 μπίρες Trappist θα βρούμε σε μπουκάλι. Αμήν.
Κολοκοτρώνη 6, Σύνταγμα, 210 3230445, Fb: @BarleyCargo
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.