Μέρες οινογνωσίας στο Piu Verde
Menu 4 πιάτων με συνοδεία κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη
Από τη Δευτέρα 4/2 μέχρι και την Πέμπτη 7/2 (13.00 έως 00.30) στο Piu Verde μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό menu 4 πιάτων με συνοδεία κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη, στην τιμή των 25€/ άτομο.
Πρόκειται για ένα ιδανικό ταίριασμα γαστρονομίας και οινογευσίας που δεν πρέπει να χάσετε!
Menu
• Ορεκτικό
Κουσκουσάκι με μανιτάρια, βασιλικό και Λαδοτύρι Μυτιλήνης
Συνοδεύεται με Μικρό Βοριά λευκό
• Σαλάτα
Ρόκα, σιτάρι, σύκα, φρέσκος κόλιανδρος, καπνιστό τυρί Μετσόβου & dressing από βαλσάμικο σύκου
Συνοδεύται με Μικρό Βοριά Ροζέ
• Κυρίως
Χοιρινά φιλετάκια μενταγιόν με Nectar Σάμου, passion fruit, ginger, και φουντούκια σε πουρέ πατάτας
ή
Μοσχαράκι ραγού με σκιουφιχτά και λαχανικά
Συνοδεύονται με Μικρό Βοριά Ερυθρό
• Επιδόρπιο
Cheesecake με βύσσινο sauce
Tιμή μενού/ άτομο €25. Κρατήσεις 2106546185
________________________________________________________
Όσοι συνοδεύσουν το φαγητό τους από το à la carte menu του εστιατορίου με Μικρό Βοριά ποτήρι, παρέχεται 1+1 ποτήρι.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο facebook event
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mια οινολόγος-ορκισμένη φαν των Χριστουγέννων ετοιμάζει τη γιορτινή λίστα κρασιών
Η μαγεία των γιορτών στο ποτήρι σας
Ένα ξεχωριστό οινοποιείο στον Μεσενικόλα Καρδίτσας
Το εκλεπτυσμένο απόσταγμα με βάση τη μαστίχα θα δώσει άλλον τόνο στις γιορτές σου
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.