- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Noctua, η αθηναϊκή μικροζυθοποιία γίνεται 2 χρονών και το γιορτάζει
Αυτό το Σάββατο θα περάσει με ένα δελεαστικό open day και craft μπίρες
Δύο χρόνια πριν στην Πειραιώς δύο μάτια κουκουβάγιας άρχισαν να κοιτούν αποφασιστικά τους περαστικούς. Το πρώτο (και ακόμα μοναδικό) ζυθοποιείο στο κέντρο της Αθήνας μόλις είχε ανοίξει από τέσσερα αγόρια που είπαν να τα παρατήσουν όλα και να κυνηγήσουν το όνειρό τους: να φτιάχνουν craft μπίρες.
Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η μικροζυθοποιία Noctua κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει με ένα Open Day στο ζυθοποιείο με έμβλημα την κουκουβάγια. Στις 15.00. Εννοείται ότι αυτή είναι μια ολόσωστη στιγμή για πολλές μπίρες.
Εκτός από όλες τις υπέροχες μπίρες που ήδη υπάρχουν όμως, η ομάδα της Noctua θα παρουσιάσει το Σάββατο και την καινούργια της μπίρα, αυτή που έφτιαξε με αφορμή τα γενέθλιά της. Μια Session IPA, με έντονα τροπικά αρώματα, απαλό σώμα και χαμηλό αλκοόλ (4%), ιδανική για να πιεις την πρώτη το απόγευμα του Σαββάτου, και την τελευταία το ξημέρωμα της Κυριακής. Σκέψου το.
Πειραιώς 124, Γκάζι, 6974977739, www.noctua.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Τι καλύτερο από ένα δροσερό κοκτέιλ σε ταράτσα, για να ρίξει λίγο τη θερμοκρασία;
Tαξιδεύουμε στους αμπελώνες του Νέου Κόσμου, της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας δοκιμάζοντας κάποια από τις 100 προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.