- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τα 7 αμαρτήματα του Negroni ζωντανεύουν στο Alexander’s Bar
Μια σαγηνευτική περιπλάνηση στον κόσμο του θρυλικού cocktail
αργότερα θα γέμιζε τις νύχτες μας. Τότε ο κόμης Camillo, χωρίς πιθανότατα να το φανταστεί, άλλαξε την ιστορία των ποτών όταν ζήτησε από τον barman στο Café Casoni μια μικρή χάρη. Αντί για την κλασική σόδα ζήτησε να προστεθεί gin στο αγαπημένο του cocktail, το Americano, ώστε να γίνει πιο δυνατό. Και τότε γεννήθηκε το Negroni.
Αυτόν τον Αύγουστο οι bartenders του βραβευμένου Alexander’s Bar του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία σας καλούν να δοκιμάσετε το διάσημο και αγαπημένο Negroni σε 7 παραλλαγές. Από τις 19.00 έως τις 00.00 καθημερινά έως και τις 5 Σεπτεμβρίου σε αυτό το ατμοσφαιρικό bar μπορείτε να περιπλανηθείτε στα «7 αμαρτήματα του Negroni», χωρίς φόβο και πάθος.
Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το Negroni σας με fingerfood. Jamon Blanoc με αποξηραμένα σύκα και μπαλσάμικο, burger σολομού σε μίνι brioche, crostini με ψητό χαλούμι και καπνιστή κόκκινη πιπεριά και ψητή γαρίδα με πικάντικη σάλτσα είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε με €18/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται και το Negroni της επιλογής σας).
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Βασιλέως Γεωργίου 1, Πλατεία Συντάγματος, 210 3330787
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Τι καλύτερο από ένα δροσερό κοκτέιλ σε ταράτσα, για να ρίξει λίγο τη θερμοκρασία;
Tαξιδεύουμε στους αμπελώνες του Νέου Κόσμου, της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας δοκιμάζοντας κάποια από τις 100 προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.