- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τα 7 αμαρτήματα του Negroni ζωντανεύουν στο Alexander’s Bar
Μια σαγηνευτική περιπλάνηση στον κόσμο του θρυλικού cocktail
αργότερα θα γέμιζε τις νύχτες μας. Τότε ο κόμης Camillo, χωρίς πιθανότατα να το φανταστεί, άλλαξε την ιστορία των ποτών όταν ζήτησε από τον barman στο Café Casoni μια μικρή χάρη. Αντί για την κλασική σόδα ζήτησε να προστεθεί gin στο αγαπημένο του cocktail, το Americano, ώστε να γίνει πιο δυνατό. Και τότε γεννήθηκε το Negroni.
Αυτόν τον Αύγουστο οι bartenders του βραβευμένου Alexander’s Bar του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία σας καλούν να δοκιμάσετε το διάσημο και αγαπημένο Negroni σε 7 παραλλαγές. Από τις 19.00 έως τις 00.00 καθημερινά έως και τις 5 Σεπτεμβρίου σε αυτό το ατμοσφαιρικό bar μπορείτε να περιπλανηθείτε στα «7 αμαρτήματα του Negroni», χωρίς φόβο και πάθος.
Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το Negroni σας με fingerfood. Jamon Blanoc με αποξηραμένα σύκα και μπαλσάμικο, burger σολομού σε μίνι brioche, crostini με ψητό χαλούμι και καπνιστή κόκκινη πιπεριά και ψητή γαρίδα με πικάντικη σάλτσα είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε με €18/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται και το Negroni της επιλογής σας).
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Βασιλέως Γεωργίου 1, Πλατεία Συντάγματος, 210 3330787
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρίσκεται στη Νάουσα, δίνοντας πνοή στο όραμα του Γιάννη Μπουτάρη
Γίνε ο «Santa Wine» της Πρωτοχρονιάς με 9 δυνατές ετικέτες
Mια οινολόγος-ορκισμένη φαν των Χριστουγέννων ετοιμάζει τη γιορτινή λίστα κρασιών
Η μαγεία των γιορτών στο ποτήρι σας
Ένα ξεχωριστό οινοποιείο στον Μεσενικόλα Καρδίτσας
Το εκλεπτυσμένο απόσταγμα με βάση τη μαστίχα θα δώσει άλλον τόνο στις γιορτές σου
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.