Next Door Aperitivo: Όταν τα bar της πόλης συνεργάζονται
Το Noel μετακομίζει στο Il Consigliere για ένα απόγευμα με ιταλικό άρωμα
Γινόμαστε καλύτεροι, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Αυτό ξεκινάει από τη συνέργεια των νηπίων για να φτάσουν το γλυκό στο βάζο και φτάνει στην πολιτική. Προφανώς ο κανόνας είναι ίδιος και στη σκηνή του Fine Drinking. Και αυτό το ξέρει καλά το Noel, που την Παρασκευή εγκαινιάζει το concept Next Door Aperitivo.
Στις 18 Μαΐου το αγαπημένο bar παίρνει την ομάδα των Dj’s του και μετακομίζει εκεί κοντά, για να συναντήσει τον Dj του Il Consigliere και από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 διοργανώνουν από κοινού το Italian Aperitivo της διπλανής πόρτας. Ποιο θα είναι αυτό; Τρία δροσερά cocktails με Nonino Amaro, Limoncello di Capri και Marendry Mule δίνουν τη γευστική ιταλική νότα, ενώ υπέροχα τυριά από το San Lorenzo, το παραδοσιακό τυροκομείο της Τήνου γίνονται η ιδανική συνοδεία.
Ανθίμου Γαζή 15 (πίσω από την Παλιά Βουλή), Facebook event
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.