Heaven’s Door Spirit: Αυτό είναι το ουίσκι του Μπομπ Ντίλαν
«Δεν βρίσκεις πάντα έμπνευση. Μερικές φορές σε βρίσκει εκείνη»
«Δεν βρίσκεις πάντα έμπνευση. Μερικές φορές σε βρίσκει εκείνη. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από αμερικανικά ουίσκι που το καθένα τους να λέει μια ιστορία» δήλωσε ο Μπομπ Ντίλαν για τη σειρά ουίσκι που φέρει πλέον την υπογραφή του και κυκλοφορεί από το Μάιο, στην αμερικάνικη αγορά.
Ο τραγουδοποιός και νομπελίστας που έχει διανθίσει πολλά από τα τραγούδια του με αναφορές στο δημοφιλές ποτό, λανσάρει μαζί με τον επιχειρηματία Μαρκ Μπουσάλα τρεις διαφορετικές εκδόσεις κάτω από την ετικέτα “Heaven’s Door Spirit”. Μια στρέιτ, μια μπέρμπον και μια διπλής απόσταξης.
«Έχει μεγάλη αυθεντικότητα. Είναι η πεμπτουσία του Αμερικάνου. Κάνει τα πράγματα με τον τρόπο που θέλει να τα κάνει. Νομίζω ότι αυτά είναι καλά χαρακτηριστικά για ένα ουίσκι κορυφαίας ποιότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας αναφερόμενος στη συνεργασία με το μεγάλο δημιουργό.
Όσο για το πού θα βρίσκεται το αποστακτήριο; Σε μια πρώην εκκλησία στο Τενεσί. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία πέντε χρόνια, με την αξία της αμερικανικής αγοράς ουίσκι να έχει αυξηθεί κατά 52% (άγγιξε τα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, το 2017). Στην υγειά μας; Στην υγειά μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.