Κλέψαμε τη συνταγή ενός signature cocktail
Στο Geppetto The Bar κάνεις τους καλύτερους φίλους
Παγκράτι, Πλατεία Βαρνάβα, το πιο hot σηµείο της πόλης αυτή την εποχή κι εµείς βρισκόµαστε στο Geppetto. Στην µπάρα, ανάµεσα στα κοκτέιλ, συνήθως κάνεις τους καλύτερους φίλους κι εµείς γίναµε φίλοι µε τα παιδιά του Geppetto. Μας έδωσαν και τη συνταγή ενός από τα φανταστικά signature κοκτέιλ τους και τη µοιραζόµαστε µαζί σας. Λέγεται Pinogrita και έχει: 45ml Tequila blanco, 15ml Mezcal, 10ml Aperol, 20ml Lime, 10ml Agave, 10ml Pink grapefruit soda. Άντε, στην υγειά µας!
Αν δεν έχει τύχει να έρθετε στο Geppetto, θα το βρείτε σε ένα πολύ όµορφο νεοκλασικό του 1920, είναι all day, µε premium και µονοποικιλιακούς καφέδες, χορταστικό brunch και άλλα πιάτα. Τα βράδια, δίπλα στα signatures κοκτέιλ και περίπου 130 ετικέτες ποτών, µε µε afro, disco, soul και funk µουσικές που επιλέγονται καθηµερινά από διαφορετικούς djs, όλοι τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Μη χάσετε τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.
Στίλπωνος 2, Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι, 2107525665, fb: Geppetto The Bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Τι καλύτερο από ένα δροσερό κοκτέιλ σε ταράτσα, για να ρίξει λίγο τη θερμοκρασία;
Tαξιδεύουμε στους αμπελώνες του Νέου Κόσμου, της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας δοκιμάζοντας κάποια από τις 100 προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.