- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
To καινούργιο wine bar του Συντάγματος είναι τυλιγμένο σε μια φυσαλίδα
Το Warehouse είναι από τις στάνταρ στάσεις των Εξαρχείων. Παρόλο που δεν συστήνεται ως αμιγώς wine bar, οι οινόφιλοι αυτής της πόλης ξέρουν ότι εδώ πάντα θα βρουν ένα καλό ποτήρι κρασί να τους περιμένει, σερβιρισμένο σωστά.
Το αδερφάκι του όμως είναι ακόμα πιο εξειδικευμένο. Το Warehouse CO2 άνοιξε τον προηγούμενο μήνα μεταξύ Πλάκας και Συντάγματος (σ.σ. εκεί που ήταν το Sideways) και δηλώνει εξειδικευμένο στις φυσαλίδες! Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα wine bar εξολοκλήρου αφιερωμένο στα αφρώδη κρασιά και στις premium επιλογές.
Για τη γαστρονομική συνοδεία των παραπάνω υπάρχουν αρκετές επιλογές σε κρύα πιάτα και delicatessen προϊόντα. Καρπάτσιο μοσχαριού με flakes μαύρης τρούφας, buratta με αυγοτάραχο, παντζάρι με αυγά πέστροφας και τυρί κρέμα, premium τυριά και αλλαντικά που κόβονται επιτόπου μέχρι φρέσκα οστρακοειδή!
Υπερείδου 1, Σύνταγμα, 210 3247048, Fb: Warehouse_CO2
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.